Tercih Atama yapılmadan feragat ettim. Yeniden başvurabilir miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakamozsa15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 54
KPSS sonrası tercih işlemleri ve atamalar.
Merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var.

Açıktan kadrolu memur olarak bir belediyeye atandım ve evraklarımı teslim ettim. Ancak atamam yapılmadan önce dilekçe vererek feragat ettim ve tarafıma herhangi bir tebliğ yapılmadı. Bu durumda, yeni puanımla farklı bir unvana kadrolu alıma başvurabilir miyim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

moderatör tarafından düzenlendi.
Atama tamamlanmadan feragat ettiğiniz için yeni puanınızla farklı bir unvana kadrolu alıma başvurmanızın önünde yasal bir engel bulunmuyor gibi görünüyor. Tam emin değilim birkaç yere sormam lazım.

Atama tamamlanmadan feragat ettiğiniz için yeni puanınızla farklı bir unvana kadrolu alıma başvurmanızın önünde yasal bir engel bulunmuyor gibi görünüyor. Tam emin değilim birkaç yere sormam lazım.
ben sordum hocam aynı sizin dediğiniz gibi söylediler bakanlıktan zaten o yüzden atamam yapılmadan dilekçe verdim , siz de sorabilir misiniz tekrar rica etsem yeni üye oldum siteye

Havuzdan kastınız nedir bilmiyorum ama e-Devlet, ÖSYM gibi merkezi sistemler var. Atandığınız belediyeyle ya da atanmak istediğiniz kurumla görüştünüz mü?
Görüştüm hocam herhangi bir ceza almayacağım söylendi Atama yapılmadan dilekçe verdiğim için zaten 657 1 yıl ceza maddesinde ataması yapılıp göreve başlamayan diye başlıyor burada baz alınması gereken ataması yapılıp yapılmadığıymış

Kanunda "atama yapıldığı halde mazeret olmaksızın" ibaresi var. Bu nedenle sizin için geçerli sayılmaz. Başvurabilirsiniz bence dediğim gibi ben yasal herhangi bir engel göremedim.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri