Atandığım yerden memnun değilim, bırakmak istiyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Belesen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 105

Belesen

Arkadaşlar, biliyorum saçma gelecek ama atandığımm yere hiç alışamadım. Artık bırakmak istiyorum ancak AGS var. Bu sefer de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sözleşmeli öğretmen olarak göreve başladım istifa ettiğimde 1 yıl gibi bir süre ile göreve tekrar başlayamıyorum tekrar atanamıyorum diye biliyorum

düzenlendi.
Arkadaşlar, biliyorum saçma gelecek ama atandığımm yere hiç alışamadım. Artık bırakmak istiyorum ancak AGS var. Bu sefer de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Eğer çok yeni başladıysanız bence kendinize alışmanız için zaman verin. Bu tarz durumlarda ani karar vermemek lazım. Ha kendinizce yeterince çalıştınız ama yine de alışamadınız ve artık harbiden sıkılmışsınızdır, sanırım ona bir şey demek bize düşmez yine de iyi düşünün derim

düzenlendi.
Göreviniz nedir bilmiyorum ama ilk zamanlar ise ilk 2 yıl kadar zorlu süreçler olabiliyor sonrasında alışmaya başlıyorsunuz. Eğer tekrardan atanma şanşınız az ise bence 1-2 ay izine çıkmanız size iyi gelecektir.

Eğer çok yeni başladıysanız bence kendinize alışmanız için zaman verin. Bu tarz durumlarda ani karar vermemek lazım. Ha kendinizce yeterince çalıştınız ama yine de alışamadınız ve artık harbiden sıkılmışsınızdır, sanırım ona bir şey demek bize düşmez yine de iyi düşünün derim
2 ocakta göreve başladım ailemden uzakta bir yerde olmaktan mutlu değilim ancak tekrar atanma şansım çok zor olacak 2 yıllık bir süreç olacak atanmak için en erken

Hocam biraz sabredip mazaret atamalarında yer değiştirebilirsiniz. Yani bu dönemde öğretmen olmak iyice zorlaştı. Ya da Mem ile görüşüp size bu zamanda görevlendirme olarak müdürlüklerde çalıştırabilir. Biraz sabretmeniz gerekiyor sanırım.

Hocam biraz sabredip mazaret atamalarında yer değiştirebilirsiniz. Yani bu dönemde öğretmen olmak iyice zorlaştı. Ya da Mem ile görüşüp size bu zamanda görevlendirme olarak müdürlüklerde çalıştırabilir. Biraz sabretmeniz gerekiyor sanırım.
Hocam mazeret atamalarında nasıl yer değiştirebilirim ki

1. Derece akrabalarınızda sağlık problemi var ise sağlık durumuna bağlı mazaret atamalarından ya da sizin rahatsızlığınız var ise tedavi olduğunuz hastaneye olan uzaklık sebebiyle yer değiştirme talep edebilirsiniz.

zaten 1 sene sonra süreniz bitiyor istediğiniz yare tayin istersiniz ben de sandım ki hic tayin isteyemiyeceği bir bakanlıkta görev yapıyor meb personeli 3 yıl sonra il dışı tayin isteyebilir

Hocam 2 Ocak 2025 mi başlamanız?
Tabiki şuan alışamamanız çok doğal. Hele ki aileden uzak bir yerde yalnız olmak her zaman çok güzel olamayabilir. Ben ilk Adilcevaz’a atandığımda aynı anda 3 okula gidiyordum ve 2si yatılı okuldu hem çok yorucu hem saat 5 dedimi marketlerde dahil kapanırdı heryer. Birde kiralık ev bulamamıştım okulun yurdunda öğrencilerin yanında bir oda da 6 aydan fazla kalmıştım. Arkadaşlık ilişkileri kurup birbirimize gelip giderek kendimizi okula işimize adayarak zaman geçiriyorduk.
Bugün dönüp baktığımda 18 yıl geçmiş. Daha dün gibi aklımda. ilk zorluklara sabrettiğiniz zaman sonra oradan çok güzel arkadaşlıklarla hatıralarla gülümseyerek hatırlıyorsunuz. Umarım sizin için çok daha güzel günler önünüzde var çünkü🙋🏻‍♂️

Hocam 2 Ocak 2025 mi başlamanız?
Tabiki şuan alışamamanız çok doğal. Hele ki aileden uzak bir yerde yalnız olmak her zaman çok güzel olamayabilir. Ben ilk Adilcevaz’a atandığımda aynı anda 3 okula gidiyordum ve 2si yatılı okuldu hem çok yorucu hem saat 5 dedimi marketlerde dahil kapanırdı heryer. Birde kiralık ev bulamamıştım okulun yurdunda öğrencilerin yanında bir oda da 6 aydan fazla kalmıştım. Arkadaşlık ilişkileri kurup birbirimize gelip giderek kendimizi okula işimize adayarak zaman geçiriyorduk.
Bugün dönüp baktığımda 18 yıl geçmiş. Daha dün gibi aklımda. ilk zorluklara sabrettiğiniz zaman sonra oradan çok güzel arkadaşlıklarla hatıralarla gülümseyerek hatırlıyorsunuz. Umarım sizin için çok daha güzel günler önünüzde var çünkü🙋🏻‍♂️
teşekkürler hocam çok sağolun

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri