Ortaöğretim Bilgisayar Teknisyenliği Uygulamalı Sınav Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thorik4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 55
Lise mezunları için yapılan KPSS ile ilgili konular.
Aylardır araştırma yapıyorum ama henüz bilgisayar teknisyeni mülakatlarına girmiş biriyle konuşamadım veya bu konuda net bir bilgi alamadım. Ne yaparsam yapayım, bu konu hakkında kesin bilgilere ulaşamadım. Sizden ricam, bilgisi olan ve başlığı görüp tıklayan kişilerin bu konuda yardımcı olmasıdır. Kısaca, bilgisayar teknisyeni yani lise mezunu bir bilişimci için mülakatta ne soruluyor? Bilgisi olmayan ancak tahmin yürütebilecek kişilerin yorumlarını da dikkate alacağım.

düzenlendi.
Temel donanım, yazılım, ağ bilgisi ve problem çözme yeteneğinizi ölçen sorular sorulur. İletişim ve takım çalışmasına yönelik sorular da gelebilir. Yani başka ne olabilirdi ki? 🤔 Düşünüyorum, aklıma bir şeyler gelirse seninle paylaşacağım.

Mülakatlar biraz da kendini ifade edebilme becerinin dikkate alındığı sınavlar. Teknik kesinlikle önemli ama pratik sayesinde başarılı olursunuz. Bakışlarınız, kelimeleriniz ve hareketlerinize dikkat etmenizi öneririm açık net ve kararlı bir tavır takınmanızı öneririm, benim önerilerim bunlar alanla ilgili bilgim yok başarılar diliyorum. 😇

Yükleniyor...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri