• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Çevrimiçi Muhabbet

Mobil uygulamayı nasıl indirebilirim

Merhaba Nalan,

Buradan ilgili konuya ulaşabilirsin ve aslında çok basit olduğu için burada da paylaşacağım.

Kamulu'yu telefonunuza yüklemek için bir uygulama mağazasını (App Store, Play Store vb.) ziyaret etmenize ya da yeniden kimlik doğrulama işlemi yapmanıza gerek yoktur. Geliştirilmiş Web Uygulaması sayesinde iki üç adımla telefonunuza kurabilirsiniz. İşte yönerge:

Cep telefonunuzda kullanmış olduğunuz tarayıcıda (Chrome ya da Safari), paylaş veya seçenekler düğmesine tıklayın. Daha sonra "Ana ekrana ekle" veya "Uygulama olarak yükle" seçeneğine tıklayın ve artık Kamulu telefonunuzda! :harika:

Uygulamayı açtıktan sonra anlık bildirimleri etkinleştirmeyi unutmayın.

Saygılarımla,
Tamer.

Merhaba Nalan,

Buradan ilgili konuya ulaşabilirsin ve aslında çok basit olduğu için burada da paylaşacağım.

Kamulu'yu telefonunuza yüklemek için bir uygulama mağazasını (App Store, Play Store vb.) ziyaret etmenize ya da yeniden kimlik doğrulama işlemi yapmanıza gerek yoktur. Geliştirilmiş Web Uygulaması sayesinde iki üç adımla telefonunuza kurabilirsiniz. İşte yönerge:

Cep telefonunuzda kullanmış olduğunuz tarayıcıda (Chrome ya da Safari), paylaş veya seçenekler düğmesine tıklayın. Daha sonra "Ana ekrana ekle" veya "Uygulama olarak yükle" seçeneğine tıklayın ve artık Kamulu telefonunuzda! :harika:

Uygulamayı açtıktan sonra anlık bildirimleri etkinleştirmeyi unutmayın.

Saygılarımla,
Tamer.
Merhaba malum net ten dm yolu ile davet edildim.Forum gayet güzel ve hoş

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
838
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri