Selamın aleyküm, herkese iyi forumlar dilerim. Çevrimiçi arkadaşlar nasılsınız?
Iyi Kardeş çok şükür. Online uyeler le tanisma firsatimiz olur bu alanda .Sendemi Ankaralisin tacialeyküm esselam kanka iyilik sağlık sen nasılsın![]()
kamulumuyuz @My LightTeşekkür ederim hoş buldum
Mobil uygulamayı nasıl indirebilirim
Merhaba malum net ten dm yolu ile davet edildim.Forum gayet güzel ve hoşMerhaba Nalan,
Buradan ilgili konuya ulaşabilirsin ve aslında çok basit olduğu için burada da paylaşacağım.
Kamulu'yu telefonunuza yüklemek için bir uygulama mağazasını (App Store, Play Store vb.) ziyaret etmenize ya da yeniden kimlik doğrulama işlemi yapmanıza gerek yoktur. Geliştirilmiş Web Uygulaması sayesinde iki üç adımla telefonunuza kurabilirsiniz. İşte yönerge:
Cep telefonunuzda kullanmış olduğunuz tarayıcıda (Chrome ya da Safari), paylaş veya seçenekler düğmesine tıklayın. Daha sonra "Ana ekrana ekle" veya "Uygulama olarak yükle" seçeneğine tıklayın ve artık Kamulu telefonunuzda!
Uygulamayı açtıktan sonra anlık bildirimleri etkinleştirmeyi unutmayın.
Saygılarımla,
Tamer.
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Katkılarını sabırsızlıkla bekliyoruz.Merhaba malum net ten dm yolu ile davet edildim.Forum gayet güzel ve hoş
Merhaba Hosbulduk Korkut Bey İyi Forumlarmrb hg nalan hnm
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.