MEB Çocuğumun sınıfını nasıl değiştirebilirim?

Millî Eğitim Bakanlığı

Seraf

Fenomen sınıf anneleri yüzünden çocuğumun bir süredir okulda zorlandığını ve daha farklı bir sınıfta daha iyi uyum sağlayabileceğini düşünüyorum. Öğretmenle görüştüm olmadı, Müdürde aynı. Yardımcı olabilir misiniz?

moderatör tarafından düzenlendi.
Çözüm
Okul yönetimi ve rehber öğretmenin değerlendirilmesi ile sınıf değişikliğine gidiliyor. Bir mazaret olmadıkça sınıf değişikliği yapılmıyor. Bağlı bulunduğunuz İl Milli Eğitim Müdürlüklerine durumu anlatan dilekçe ile başvurmanız halinde yardımcı oluyorlar.
Okul yönetimi ve rehber öğretmenin değerlendirilmesi ile sınıf değişikliğine gidiliyor. Bir mazaret olmadıkça sınıf değişikliği yapılmıyor. Bağlı bulunduğunuz İl Milli Eğitim Müdürlüklerine durumu anlatan dilekçe ile başvurmanız halinde yardımcı oluyorlar.

Çözüm
Mazeretimiz Whatsapp grubunda şov yapan, her etkinlikte çocuklardan daha ön planda olmaya çalışan, sınıf için toplanan parayla öğretmene hediye alan, öğretmeninde fazlaca işine gelen üç beş kişilik veli grubu, gizli sınıf anneleri.

Whatsapp grubu var sadece öğretmenin yazması lazım ama öğretmenlerin işine geliyor. 15bin liralık saat alındı 2 ay önce yani bize sorulmadı esasında ama primi bu üç beş kişi kasıyor. Neyini belgeleyeceğim ki birçok sınıfta durum aynı, müfettişler ne iş yapıyor?

Müfettişler akşama kadar oturuyorlar neyin değerlendirmesi bu okullarda kimseyi göremiyoruz. Daha karar vermedim belki sadece CİMER'e yazarım.
Okul yönetiminden bir sonuç alamayacağınızı düşünüyosanız müdürlüğe gidin kesin hallederler.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri