kadıncağıza bu saatte mi diye sorduğu saate bakınBu saatte mi?![]()
Ben çalışıyordum abi bağ bahçe işleri, sayfayı yeniledim ve konu karşıma çıkınca refleks olarak cevap verdim. Af edersiniz ama komiğime gitti. Yoksa tabii ki imam, vaiz veya başka bir din görevlisinin saati olmaz.kadıncağıza bu saatte mi diye sorduğu saate bakın
zaten komigine gitsin diye yazdımBen çalışıyordum abi bağ bahçe işleri, sayfayı yeniledim ve konu karşıma çıkınca refleks olarak cevap verdim. Af edersiniz ama komiğime gitti. Yoksa tabii ki imam, vaiz veya başka bir din görevlisinin saati olmaz.![]()
Kral adamsın vesselam. Anlamayanlar utansın.zaten komigine gitsin diye yazdım
Sen tam bir Allah dostusun. O seviyelere erişmek herkese nasip olmaz.52 senelik hayatımda 3 haftalık cuma namazı 12 gün oruc tecrübem var bana sorabilirsin
elhamdüllüllah kardesim Allah size de nasip eder insallahSen tam bir Allah dostusun. O seviyelere erişmek herkese nasip olmaz.
Ya espiri seviyeleri çok iyi düzeydeSen tam bir Allah dostusun. O seviyelere erişmek herkese nasip olmaz.
Tabii başkan, Devrim abi bir marka. : )Ya espiri seviyeleri çok iyi düzeydesevdim
+1hala soruyu duyamadık
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.