Dünya Borç Verme Günü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devrimatalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 51
Dünya Borç Verme Günü kutlu olsun. Birleşmiş Milletler, 24 Nisan tarihini Dünya Borç Verme Günü ilan etti. 24 Nisan'da istenilen borçlar geri çevrilmeyecek. Günün önemine binaen 10.000'er lira borç isteyecektim. (Espiri yapıyorum. Cinsin biri cins cins bir şeyler yazmasın.) Evet, yazı tek tek kontrol edildi. Noktalama işaretleri ve büyük harflere bakıldı. Şimdi gönderebilirim.

moderatör tarafından düzenlendi.
Ne ağlarsın benim divane gönlüm
Ezelden böyledir halı dünyanın
Bir gül için gezdim bunca bahçeyi
Sarmış etrafını çalı dünyanın

Gece batan güneş sabahtan doğdu
Karşıki dağları bulutlar ovdu
Cennetten Ademi Havvayı kovdu
Haramdır tubası dalı dünyanın

Mahzuni dünyaya erdiğim zaman
Serimi sevdaya verdiğim zaman
Düğmesiz gömleğe girdiğim zaman
Başına çalınsın malı dünyanın

Arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım. Şimdi ben burda espiriler yapıyorum ya kimbilir ne kadar neşeli mutlu bir insan keşke biz de Devrim abi gibi olabilsek diyorsunuz. Ama arkadaslar inan bu espirileri yaparken bile yüzüm gülmüyor kendimi böyle avutuyorum dertlerimi sıkıntılarımı böyle unutuyorum. Şunu unutmayın bir insan sürekli espri yapıyorsa bilin ki bir derdi vardır.

Arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım. Şimdi ben burda espiriler yapıyorum ya kimbilir ne kadar neşeli mutlu bir insan keşke biz de Devrim abi gibi olabilsek diyorsunuz. Ama arkadaslar inan bu espirileri yaparken bile yüzüm gülmüyor kendimi böyle avutuyorum dertlerimi sıkıntıları mı böyle unutuyorum .Şunu unutmayın bir insan sürekli espri yapıyorsa bilin ki bir derdi vardır
Benim dertlerim derya olmuş haberim yok desenize 🤔

Arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım. Şimdi ben burda espiriler yapıyorum ya kimbilir ne kadar neşeli mutlu bir insan keşke biz de Devrim abi gibi olabilsek diyorsunuz. Ama arkadaslar inan bu espirileri yaparken bile yüzüm gülmüyor kendimi böyle avutuyorum dertlerimi sıkıntılarımı böyle unutuyorum. Şunu unutmayın bir insan sürekli espri yapıyorsa bilin ki bir derdi vardır.
Hepimiz dertliyiz aslında tek mutlu olduğumuz yerler buralar

Ya ben de komşuya tabak borç vermiştim ama geri gelmedi acaba o da geçerli mi? 🤣
az önce bir öğretmen arkadas geldi mesut hoca nerde diye benim yan odadaki arkadası sordu odasında dedim yok dedi kalktım odasına baktım mesut hoca yok pencerede sonuna kadar açıktı 1. katta hemen espiriyi patlattım pencereden kaçmış dedim adam kahkahayı koyu verdi

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri