Ege üniversitesi personel alımı yapıyor 30 yaş ve örgün eğitim almamak şartları var sizce puanlar düşer mi 75 puana kadar düşer mi?
Neye dayanarak söylediğiniz bunu beyefendiBence 72'ye kadar düşer.
NEYE dayanarak söylediğiniz bunu beyefendiDüşeceğini tahmin ediyorum.
Teşekkür ederim destek personeli temizlik erkek ilana başvuru yaptım. 36 kişilik kontenjana nasip kısmet bilgileriniz için çok teşekkür ederim.Hangi unvan için başvuruda bulunduğunuzu da söyleseydiniz daha yaklaşık bir cevap verebilirdik. Alım ilanlarını yakından takip ediyoruz ve bildiğiniz üzere ilanlarda taban puan belirtilmiyor. Biz Ege Üniversitesi özelinde tüm unvanlar, asil ve yedek listeleri inceledik ve geçmiş alımlara baktığımızda 72 civarında bir taban puan oluşabileceği yönünde değerlendirme yaptık. Bu nedenle de "bence" ve "tahmin ediyorum" ifadeleri ile yanıtlıyoruz.
Anladınız mı beyefendi?
izmirli olduğumdan dolayı sıkıntı yok da.Fırsatım olsa bir dakika durmam belediyeye geçerim.Üniversitelerde çalışan personeller, sık sık farklı sorunlarla karşılaşıyor ve yer değiştirme gibi bir sorunları var. Bu işi daha da zorlaştırıyor. Eğer üniversitede uzun zaman çalışmayı düşünüyorsanız ve orada yaşamayı planlıyorsanız, bu durumu göz önünde bulundurarak tercihinizi yapmalısınız.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.