Ege üniversitesi sözleşmeli personel alımı kaç puanla kapatır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yılmaz8080
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 83
Hangi unvan için başvuruda bulunduğunuzu da söyleseydiniz daha yaklaşık bir cevap verebilirdik. Alım ilanlarını yakından takip ediyoruz ve bildiğiniz üzere ilanlarda taban puan belirtilmiyor. Biz Ege Üniversitesi özelinde tüm unvanlar, asil ve yedek listeleri inceledik ve geçmiş alımlara baktığımızda 72 civarında bir taban puan oluşabileceği yönünde değerlendirme yaptık. Bu nedenle de "bence" ve "tahmin ediyorum" ifadeleri ile yanıtlıyoruz.

Anladınız mı beyefendi?

Hangi unvan için başvuruda bulunduğunuzu da söyleseydiniz daha yaklaşık bir cevap verebilirdik. Alım ilanlarını yakından takip ediyoruz ve bildiğiniz üzere ilanlarda taban puan belirtilmiyor. Biz Ege Üniversitesi özelinde tüm unvanlar, asil ve yedek listeleri inceledik ve geçmiş alımlara baktığımızda 72 civarında bir taban puan oluşabileceği yönünde değerlendirme yaptık. Bu nedenle de "bence" ve "tahmin ediyorum" ifadeleri ile yanıtlıyoruz.

Anladınız mı beyefendi?
Teşekkür ederim destek personeli temizlik erkek ilana başvuru yaptım. 36 kişilik kontenjana nasip kısmet bilgileriniz için çok teşekkür ederim.

ege üniversitesinde çalışıyorum.Sadece kuru maaş alırsınız başka bir hak yok.2023 ocakta 45.000 tl promosyon verildi 4 yıllık onunda geri kalan aylarını öderler diye düşünüyorum.Ayrıca serviste yok.Hastanede çalışanlar yemeğe para ödemez bu kadar bildiklerim.İmkanı olana tavsiye etmem fırsatım olsa bir dakika durmam

Üniversitelerde çalışan personeller, sık sık farklı sorunlarla karşılaşıyor ve yer değiştirme gibi bir sorunları var. Bu işi daha da zorlaştırıyor. Eğer üniversitede uzun zaman çalışmayı düşünüyorsanız ve orada yaşamayı planlıyorsanız, bu durumu göz önünde bulundurarak tercihinizi yapmalısınız.

Üniversitelerde çalışan personeller, sık sık farklı sorunlarla karşılaşıyor ve yer değiştirme gibi bir sorunları var. Bu işi daha da zorlaştırıyor. Eğer üniversitede uzun zaman çalışmayı düşünüyorsanız ve orada yaşamayı planlıyorsanız, bu durumu göz önünde bulundurarak tercihinizi yapmalısınız.
izmirli olduğumdan dolayı sıkıntı yok da.Fırsatım olsa bir dakika durmam belediyeye geçerim.

Üniversiteler ve belediyeler çakılı kadro yer değiştirmek çok sıkıntı hatta değiştirilemiyor diye biliyorum. Buna dikkat edilmeli

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri