EKPSS ile memur olanlar burada mı? Kaç puanla atandınız?

Selamlar arkadaşlar,

Yeniden EKPSS'ye hazırlanan kardeşim için araştırma yapıyorum. Sınava giren veya atanmış arkadaşlar varsa, kaç puanla hangi kadroya yerleştiğinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle merak ettiğim kaç net ve kaç puan ile hangi kadroya atandığınız arkadaşlar bir de önerileriniz varsa atanmak isteyenlere çok memnun olurum.

Merhaba,
2018 yılında girdiğim ekpss sınavında 22 net Genel Yetenek 24 net Genel Kültür 89.32 puan aldım. İlk tercihim olan Milli Eğitim Bakanlığına ilk atamada atandım. Bu sene alımı ciddi anlamda düşürmüşler, tabi ben yine 86 gibi puan alanların atanacağını düşünüyorum. Bu arada ben sınava önlisans olarak girdim. Öngörümde önlisans mezunları için. Başarılar dilerim. Kardeşinizin puanları nedir? @Taci06

Genelkurmay başkanlığı yardımcı hizmetli olarak atandım 96 puanla rapor istediler teslim ettim biz ararız dediler bekliyorum hala
Hayırlı olsun, sizin adınıza ayrıca sevindik. Sizde artık bir kamulusunuz. Ve ailemiz hoşgeldiniz. 🤗
Çağırmaları yakındır. Fakat Atandığınız Bakanlık normal kamu kurum ve kuruluşları gibi değil, biraz soruşturmaya tabii tutabilirler.

Kamulu platformunun 2024 EKPSS ile ilk atanan kamulusu olarak 91.56 puanla ilk tercihim olan Ankara Ticaret Bakanlığına memur kadrosunda yerleştim. Hala arşiv araştırması sonucu bekliyorum. Ekpss çalışma tavsiyesine gelince ben normal KPSS'ye hazırlanarak girdim. Yatırım tavsiyesidir. 👍💯

düzenlendi.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri