• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Ekrem İmamoğlu gözaltına alındı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dadaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 70
ekrem-imamoglu-gozaltina-alindi-18459047_6543_amp.webp
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Medya A.Ş.'ye yönelik olarak başlatılan "Yolsuzluk" ve "Kent uzlaşısı" soruşturmaları kapsamında aralarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve basın danışmanı Murat Ongun, Tuncay Yılmaz, Fatih Keleş, Ertan Yıldız, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Genel Sekter Yardımcısı Mahir Polat, Reform Ensititüsü Başkanı Mehmet Ali Çalışkan'ın da aralarında olduğu yaklaşık 106 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüpheliler gözaltına alınıyor.

Kaynak: Haberler.com

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 100 şüpheli hakkında çeşitli suçlardan gözaltı kararı verilen operasyonla ilgili açıklama yaptı. İştiraklerde rüşvet ve irtikap tespit edildiği belirtilen açıklamada Ekrem İmamoğlu için suç örgütü lideri ifadesi kullanıldı.

... diye devam ediyor haber. Devran dönerde Cumhurbaşkanı olursa mevcut kadrolar için vay ki vay... Bu memleketin derdi bitmez.

Ben bilerek soru işareti koymuştum yani çok soru işareti vardı hala aydınlatılmış değil hiçbir şey bilmiyoruz yani yüzeysel ve biz derinlere inmek istiyoruz soru işaretim devam ediyor ???????????????????????

Sonrası ülkenin tufan yerine dönmesşne sebep olan olay.
Gözaltılar, tutuklamalar, protestolar, boykotlar, tivitler, sıtoriler…..

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
883
Kullanıcılar
758
Son Üye
Elen369

Geri