Elektrik faturası 1050 tl'yi geçen vatandaşlar 2000 tl ödeyecekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sirius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 59

Sirius

Elektrik faturası 1050 tl'yi geçen vatandaşlar artık 2000 tl ödeyeceklermiş. Elektrik faturalarında yeni dönem başlamış. Şubat ayından itibaren geçerli olacakmış. Peki neden böyle oldu? Bu durumu ne derecede doğru buluyorsunuz? Düşüncelerinizi paylaşınız. İyi forumlar

Şimşek çakıyor. Yanlış anlaşılmasın bir şey anlatmaya çalışmıyorum. Tuvaletten çıkınca ışığı kapatın. :D

Kullanmadığımız kaçak elektriğin bedelini zaten ödüyorduk. Yetmedi, ek olarak kaçak elektriğin vergisinide ödeyeceğiz sanırım. Daha kaç vergi ödeyeceğiz? Nefes vergisini, yol yürüme vergisinide ödeyelim. Vergi olmazsa devletler nasıl yönetilir değil mi?

Üretim yoksa, dayatılan şeyler mi var? O zaman üretimi destekleyici politikalara yönelim. Üretim olmayınca tüketilen mallardan mı çıkaralım acısını?

Ülkeye bağış yapmak istiyorsanız faturanızı 1050 liranın üstüne çıkarın 950 lira bağış yapın :)

Ülkeye bağış yapmak istiyorsanız faturanızı 1050 liranın üstüne çıkarın 950 lira bağış yapın :)
sizde elektrik kullanmayın kardeşiiimm 😏 herşeyi devletten bekler oldunuz iyice; akşamları lambaları belli saatlerde açın beyaz eşyayı dönüşümlü açın biri çalışırken diğerleri kapalı olsun. ısınmakl için evin içinde bolca spor yapın, evin güneş almasına dikkat edin bu kadar kolay😉

sizde elektrik kullanmayın kardeşiiimm 😏 herşeyi devletten bekler oldunuz iyice; akşamları lambaları belli saatlerde açın beyaz eşyayı dönüşümlü açın biri çalışırken diğerleri kapalı olsun. ısınmakl için evin içinde bolca spor yapın, evin güneş almasına dikkat edin bu kadar kolay😉
welcome to Taşdevri 😁

düzenlendi.

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
842
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri