düzenlendi.
Hayrılı olsun diyelim. Sevincinizin sebebi tatminkar emekli maaşı mı, genç yaşta emekli olmuş olmak mı yoksa yaptığınız işle bağınızın artık kalmaması mı? Nedir.Dün itibariyle emekli oldum. Allah size de sağlıkla emekli olmayı nasip eylesin. Hâlâ daha maaşımı bilmiyorum![]()
Sevindim kardeşim senin adına.Aydın kardeşin şafağı daha var Tamer kardeşAllah ona da nasip eylesin sağlıkla
Sıra bende sanırım.Amin, hak edipte isteyen herkese nasip etsin inşAllah.![]()
Hayırlı uğurlu olsun. Hangi kurumdan emekli oldunuz? Doldurur doldurmaz mı oldunuz? Özgürlük çok güzeldir.Dün itibariyle emekli oldum. Allah size de sağlıkla emekli olmayı nasip eylesin. Hâlâ daha maaşımı bilmiyorum![]()
Bakalım ilk maaş yatınca görecez. %50'den de daha az bir maaş olabilir. Seyyanen zamlar memuru bitirdi.%50 diyorlar
Bu arada @aydunyavaz platformun ilk emeklisi olacaktı ama @ipman oldu. Aydın abi kaptırdın vallahi bir iki ayla bu unvanı!![]()
Olabilir, şüphelenmeye başladık. Sevgili ipman aramızdan ayrılıyor.bu aydın hocama kurulmuş bir komplodur
memur için gerçekten komik bir rakam bağlandı@ipman emekli maaşınız belli oldumu kardeşim?
En son seni arıyordu.memur için gerçekten komik bir rakam bağlandı
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.