Tamam şampiyon sana plaket yaptıracağız. : )Ay ay saysanda yıl yıl saysanda gene çok gene çok.
Ama ben hiç yalan söyleyecek havada değilim yani mani.
Tamam şampiyon sana plaket yaptıracağız. : )Ay ay saysanda yıl yıl saysanda gene çok gene çok.
Ama ben hiç yalan söyleyecek havada değilim yani mani.
Tamamdır Teşekkür ederim Tamer Bey.Tamam şampiyon sana plaket yaptıracağız. : )
Geliyor gelmekte olan! : )28 Nisan 2025 Pazartesi
KALAN GÜN: 100 gün
Evet kardeşim an itibari ile 100 den düşüş başlamıştır.Geliyor gelmekte olan! : )
Son 10 günde hatırlat abi plaketini yapıp göndereceğim. Kamulu'nun ilk emeklisi olarak bizim tarihimizde yer alacaksın. : )Evet kardeşim an itibari ile 100 den düşüş başlamıştır.
Nihayet 99 dedikti.Son 10 günde hatırlat abi plaketini yapıp göndereceğim. Kamulu'nun ilk emeklisi olarak bizim tarihimizde yer alacaksın. : )
Helal olsun atarsa Kamboçya!Nihayet 99 dedikti.
Memurlarda emeklilik için şafak sayanlar
Başlıyorum
5434 sk tabi olarak
5.760 günle emeklilik
28 Nisan 2025
Kalan Gün=152 gün
Memurlarda emeklilik için şafak sayanlar
Başlıyorum
5434 sk tabi olarak
5.760 günle emeklilik
28 Nisan 2025
Kalan Gün=152 gün
Düzce'ye az kaldı.5434 SK tabi olarak
%65 engel oranı ile
5.760 günle emeklilik
28 Nisan 2025 Pazartesi
KALAN GÜN: 95 gün
son düzenlemeler ile birlikte 2025 de emekli olan birisi 2024 de emekli olana göre %30 daha düşük maaş alacak durumunuzu bilmiyorum ancak bu koşullarda biz daha çok şafak sayarız gibi geliyor .Memurlarda emeklilik için şafak sayanlar
Başlıyorum
5434 sk tabi olarak
5.760 günle emeklilik
28 Nisan 2025
Kalan Gün=152 gün
Eski kanuna yani 5434 SK tabiyim ama bilmiyorum.son düzenlemeler ile birlikte 2025 de emekli olan birisi 2024 de emekli olana göre %30 daha düşük maaş alacak durumunuzu bilmiyorum ancak bu koşullarda biz daha çok şafak sayarız gibi geliyor .
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.