özelkalem
Yetkili
Kitap önerileri başlığında aktif olmanızı bekleriz.Yok niye gizli olsun. Kütüphanede 8 bin kitap var, liste atabilirim gönlün olacaksa (Türlere göre tasnifli)![]()

Kitap önerileri başlığında aktif olmanızı bekleriz.Yok niye gizli olsun. Kütüphanede 8 bin kitap var, liste atabilirim gönlün olacaksa (Türlere göre tasnifli)![]()
Fikir verirdi. Bana, ona, buna ama 8000 ürkütücü bir rakamYok niye gizli olsun. Kütüphanede 8 bin kitap var, liste atabilirim gönlün olacaksa (Türlere göre tasnifli)![]()
Öyle bir başlık mı var?Kitap önerileri başlığında aktif olmanızı bekleriz.![]()
Emeklerinize sağlık hemen sizi oraya çağırıyorumÖyle bir başlık mı var?
Benim evim olur orası yaa. Kamp kurarım oraya.
Sigara aldım.Tamer yarım dk önce kısa parlıament aldı
Nerden biliyo ki?Sigara aldım.
Hocam birde mesaja alıntı yaparken alıntı yapılanın mesajına müdahaleyi kapatabiliyomuyuz?Sigara aldım.
Çok içiyorum.Nerden biliyo ki?
ben en son ne zaman kalem aldığımı hatırlamıyorum galiba 90'lardı para verip kalem aldığım.Kalem aldım.![]()
Ben cicili bicili kalemleri çok seviyorum ve hala almaya devam ediyorum. Kendimi durduramıyorum mesela bir kırtasiyeye girdiğimde mutlaka kalem alırım.ben en son ne zaman kalem aldığımı hatırlamıyorum galiba 90'lardı para verip kalem aldığım.
Burdan çok havalı görünüyorsunuz.Yemek, züccaciye, kendime çiçek![]()
Aman efenim. TeşekkürlerBurdan çok havalı görünüyorsunuz.![]()
Afiyet şifa olsun. Tereyağı ve tulum peyniri de vardıysa yanında ödenen ücrete değmiştir. ;Ramazan pidesi![]()
Teşekkür ediyorumAfiyet şifa olsun. Tereyağı ve tulum peyniri de vardıysa yanında ödenen ücrete değmiştir. ;
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.