hocam 10 yılın sonunda ev sahibi gerekçe göstermeden evi boşalt deme hakkına sahip diye biliyorum.İstanbul Samatya'da 3+1 evim kirada. 11 yıllık kiracım 12bine oturuyor, Mart'ta 18bin olsun dedik.Bunu zor ödüyorum zaten dedi. Turizm şirketi sahibi kendisi.Boşaltayım o zaman dedi Bakalım ne yapacak. Boşaltmaz,
Öyle zaten ama biz orta yol bulmayı tercih ediyoruz hep. Sonuçta biz de emekçi insanlarız.hocam 10 yılın sonunda ev sahibi gerekçe göstermeden evi boşalt deme hakkına sahip diye biliyorum.
kiracınızı en iyi siz bilirsiniz. ama emin olun çoğu kiracı ödediği kiranın anlamsız olduğunu düşünür ve en düşük fiyattan oturmaya çalışır. bir şeyin ederi neyse onu vermek istemezler. mesela hollanda'da şuan da insanlar evlerini satıyor, emlak piyasası dipte. çünkü hükümet artan kiralara karşı bir karar almış, her kiralık eve puanlama sistemi getirmiş ve aldığı puana göre taşınmazın aylık kira bedeli otomatik olarak hesaplanıyor. bunun üstünde kiralayamıyorsun.Öyle zaten ama biz orta yol bulmayı tercih ediyoruz hep. Sonuçta biz de emekçi insanlarız.
Herkes kendi işine geldiği gibi davranıyor, çünkü kültür ve eğitim olmayınca vicdan da olmuyor. Af edersiniz götü boklu varoş semtlerde bile kiralar uçmuş. Fırsatçı pis bir millet olduk. Ev sahibi de, kiracısı da ahlaksızkiracınızı en iyi siz bilirsiniz. ama emin olun çoğu kiracı ödediği kiranın anlamsız olduğunu düşünür ve en düşük fiyattan oturmaya çalışır. bir şeyin ederi neyse onu vermek istemezler. mesela hollanda'da şuan da insanlar evlerini satıyor, emlak piyasası dipte. çünkü hükümet artan kiralara karşı bir karar almış, her kiralık eve puanlama sistemi getirmiş ve aldığı puana göre taşınmazın aylık kira bedeli otomatik olarak hesaplanıyor. bunun üstünde kiralayamıyorsun.
maalesef hocam fırsatçılar her yerde.Herkes kendi işine geldiği gibi davranıyor, çünkü kültür ve eğitim olmayınca vicdan da olmuyor. Af edersiniz götü boklu varoş semtlerde bile kiralar uçmuş. Fırsatçı pis bir millet olduk. Ev sahibi de, kiracısı da ahlaksız
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.