adıyaman gölbaşı 0 kira 0 elektirk 0 su konteynarda
Allah sabırlar versin. Kolaylıklar dilerim.
düzenlendi.
adıyaman gölbaşı 0 kira 0 elektirk 0 su konteynarda
Allah sabır versin. Konutlar ne zaman teslim edilecek kesin bir tarih var mı?adıyaman gölbaşı 0 kira 0 elektirk 0 su konteynarda kalıyorum
vala hocam ben kiracıydım zaten konutlar hak sahiplerine teslim edildi burda kiralar 15 binden asağı değil başınızın caresine bakın deseler hapı yuttum en iyisi istanbula gitmek orda belki ucuz kiralık bir yer bulurumAllah sabır versin. Konutlar ne zaman teslim edilecek kesin bir tarih var mı?
Zor bir durum yaşamayan anlamaz. Sizlerde feraha kavuşursunuz İnşaAllahadıyaman gölbaşı 0 kira 0 elektirk 0 su konteynarda kalıyorum
vala sana bise deyim mi hocam şu an ekonomik olarak cok kötü durumdayım inan ev kirası verecek durumum olsa 1 dk durmam konteynarda it bağlasan durmaz konteynarlarda temizliyorsun temizlenmiyor iki esya alıyorsun yer kalmıyor faresi eksik olmuyor bir sürü sıkıntısı hic gerek yok böyle krallığaAllah sabırlar versin. Kolaylıklar dilerim.
Hocam çok özür dilerim sabah uyku monotonluğuma verin ben ankara gölbaşı diye okudum ve sonradan Tamer beyin yorumunu görünce değiştirdim.vala sana bise deyim mi hocam şu an ekonomik olarak cok kötü durumdayım inan ev kirası verecek durumum olsa 1 dk durmam konteynarda it bağlasan durmaz konteynarlarda temizliyorsun temizlenmiyor iki esya alıyorsun yer kalmıyor faresi eksik olmuyor bir sürü sıkıntısı hic gerek yok böyle krallığa
özür dileyecek bise yok ki est ben özür dilemenize şaşırdımHocam çok özür dilerim sabah uyku monotonluğuma verin ben ankara gölbaşı diye okudum ve sonradan Tamer beyin yorumunu görünce değiştirdim.
Allah yardımcın olsun. var mı bir şeye ihtiyacın?adıyaman gölbaşı 0 kira 0 elektirk 0 su konteynarda kalıyorum
sizi kırdığımı yanlış ifade edip üzdüğümü düşündümözür dileyecek bise yok ki est ben özür dilemenize şaşırdım
memur maaşı ile istanbulda geçinmek aşırı zor. öncelikle iş yerine yakın olayım dersen bazı miktarları gözden çıkarman lazım. haricinde bekar isen aşırı masraflı. ev arkadaşı bulma ihtimalin olursa o zaman belki ama onun haricinde zor bilgin olsun.vala hocam ben kiracıydım zaten konutlar hak sahiplerine teslim edildi burda kiralar 15 binden asağı değil başınızın caresine bakın deseler hapı yuttum en iyisi istanbula gitmek orda belki ucuz kiralık bir yer bulurum
siz ne kadar yüce gönüllü bir insansınız ya hic tanımadığınız birisinin kalbini kırdığınızı düşünüp üzülüyorsunuzsizi kırdığımı yanlış ifade edip üzdüğümü düşündüm
şaka yaptım hocam ne istanbulu ufacık yerde kira ödeyemiyorum istanbulda ne işim var ben beni konteynarda cıkarmasınlar diye dua ediyorummemur maaşı ile istanbulda geçinmek aşırı zor. öncelikle iş yerine yakın olayım dersen bazı miktarları gözden çıkarman lazım. haricinde bekar isen aşırı masraflı. ev arkadaşı bulma ihtimalin olursa o zaman belki ama onun haricinde zor bilgin olsun.
o zaman senin başka giderlerin var yoksa bu kadar korkulmaz normalde kiradan amaşaka yaptım hocam ne istanbulu ufacık yerde kira ödeyemiyorum istanbulda ne işim var ben beni konteynarda cıkarmasınlar diye dua ediyorum
hocam benim basıma gelen pismis tavuğun basına gelmedi başımda bir bela var hic sormao zaman senin başka giderlerin var yoksa bu kadar korkulmaz normalde kiradan ama
sordum bi defa da hani özeldir burda yazar mısın bilememhocam benim basıma gelen pismis tavuğun basına gelmedi başımda bir bela var hic sorma
hemseri sayılırız ben de gölbaşındayımŞuna Malatya da 9bin ancak sanırım 15 olacak
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.