Bu ay 110 tl giyim yardımı yapmışlar. Gülünç bir rakam görünce yanlışlıkla ödeme yapıldığını düşündüm. Sizlerde durum nasıl?
Bu ay 110 tl giyim yardımı yapmışlar. Gülünç bir rakam görünce yanlışlıkla ödeme yapıldığını düşündüm. Sizlerde durum nasıl?
Kim olarak ilettiniz hocam anlayamadım.zaten o paraya 3 adet corap zor aliniyordalga gecmekten baska bir sey degil biz yurt ay der olarak meclise millet vekillerine bu konuyu ilettik insallah hayirlisi olur iyi forumlar..
Tüm dolabı yenilersiniz.Neler alabileceğimi hayal ediyorum şu an![]()
Yeni ceket ve etek alabilir miyim, bir de mont acaba param artar mıTüm dolabı yenilersiniz.![]()
Az kalsın gerçek zannediyordum. Yapma böyle şeyler arkadaşım.Bize 150 yatırmışlar gittim tüm dolabı değiştirdim. Kendimin ki yetmedi komşunun gardırobuna bile el attım. 150 bin değil 150 tl ya neler alınır nelerr![]()
o parayla etek alma herkes sana bakarYeni ceket ve etek alabilir miyim, bir de mont acaba param artar mı![]()
Günün yorumu ilan ediyorum.Aldık bu sene de tam nü çalışıyoruz, çıplağız.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.