Yorumunuz bizim için çok değerli, size çok içten teşekkürlerimi iletiyorum.Bir forumda olması gereken her şey burada. Emojiler bile görünüyor daha n'olsun![]()
Asıl ben teşekkür ederim. Böyle arayüzü konforlu bir sitede olmak çok verimli geldi bana. Olması gereken budur işte. Tebrik ederim.Yorumunuz bizim için çok değerli, size çok içten teşekkürlerimi iletiyorum.![]()
Sizlerle daha özel ve güzeliz. İyikiAsıl ben teşekkür ederim. Böyle arayüzü konforlu bir sitede olmak çok verimli geldi bana. Olması gereken budur işte. Tebrik ederim.![]()
Yaaaa ne güzeldir kim bilir. Özledim sanırımBenden başka kimsenin içinden bir şey gelmiyor belli ki.
Neyse, Alsancak'dayım. Bugün yine çok civcivli buralar, 8 Mart sebebiyle.
Yorgunluk fizikseldir inşallah, ruhen değildir umarımAyrıca çok yorgunum
Fiziksel. Misafir gelicek yarın. Temizlik, hazırlık falan. Uyuyunca geçerYorgunluk fizikseldir inşallah, ruhen değildir umarım
Tatlı yorgunlukFiziksel. Misafir gelicek yarın. Temizlik, hazırlık falan. Uyuyunca geçer![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.