İcra borcu biter mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dadaş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 233
  • Etiketler Etiketler
    icra borcu
benim de 6.395 lira borcumdan dolayı icra geldi bu ay bitti simdi e vatandastan baktım 24,96 faiz isletmis avukat yüzde 74 neye göre istemis bilemiyorum 253 bin tl faiz giydirilmiş borcun mu yoksa cıplak borcun mu

Bu da bir gerçek ki kendi yorumum tamamen Keşke ülkede tefeciler yasal olsa en azından bankalar kadar acımasız değiller.
evet icraya vermiyorlar ya topuğuna sıkıyorlar ya karını kızını alıyorlar sen hele bir tefeciye borclan borcun bitiyor mu bakayım banka hic olmasa en fazla icraya veriyor o da er gec bitiyor tefecinin borcu öde öde bitmez yiyecğin dayaklarda cabası

maasının 52000 tl olduğunu varsayarak bir hesap yaptım buna göre borcun 18 ay sonra bitiyor memur zam oranını yüzde 10 aldım ha maas zammı cok olursa daha erken biter 1741760664594.png

Bu da bir gerçek ki kendi yorumum tamamen Keşke ülkede tefeciler yasal olsa en azından bankalar kadar acımasız değiller.
tefeci akraban filan mı var yoksa sen mi tefecilik yapıyorsun arkadasım senin yazdıklarını gözün görüyor mu tefeci insanın ocağını söndürür topuğuna sıktırır altındaki avradı alır banka krediyi ödemesen sana 3 ay süre veriyor sonra icraya veriyor icra yoluyla alıyor icraya verse bile ödeyeceğin parayı biliyorsun sen tefeci faizi nasıl isletiliyor biliyormusun tefeci borcu yüzünden vurulan eşinden bosanan yuvası dağılan intihar eden o kadar insan var gelmissin tefecileri övüyorsun hadi sıkıyorsa bir tefeciden 500 bin tl borc al bakalım kac yüz sene de bitecek o borcun bankada o parayı en fazla 3senede hadi diyelim icraya düstün 5 sene de bitirirsin sen o 500 bini tefeciye 10 senede öde ödediğin parayı ben sana iade edecem

Bankaların yapılandırma adı altında kat kat fazlasını alıyor, icra yasal olanı alıyor. Stres yapmayın. En fazla 36 aya bitirmiş olursunuz.
Tamam size katılıyorum 5 sene çok oldu :)
sakın yapılandırma yapmayın yapılandırma ile 5 senede bitecek borcunuz icra yolu ile 2 senede biter üstelik ha icraya düsmüsün ha yapılandırmıssın banka icin ikisi de aynı sey kırmızı cizgi demek artık kredi alamazsın demek

benim de 6.395 lira borcumdan dolayı icra geldi bu ay bitti simdi e vatandastan baktım 24,96 faiz isletmis avukat yüzde 74 neye göre istemis bilemiyorum 253 bin tl faiz giydirilmiş borcun mu yoksa cıplak borcun mu

evet icraya vermiyorlar ya topuğuna sıkıyorlar ya karını kızını alıyorlar sen hele bir tefeciye borclan borcun bitiyor mu bakayım banka hic olmasa en fazla icraya veriyor o da er gec bitiyor tefecinin borcu öde öde bitmez yiyecğin dayaklarda cabası

maasının 52000 tl olduğunu varsayarak bir hesap yaptım buna göre borcun 18 ay sonra bitiyor memur zam oranını yüzde 10 aldım ha maas zammı cok olursa daha erken biter Ekli dosyayı görüntüle 1380
kardeşim iyi hoşta kesinti olan 13 bin tl tamamen borçtan mı düşüyor zannediyorsun ? bunun yarısı bile borca gitmiyor yok a masrafı yok b masrafı uyanık bir avukat 2 ayda bir keşif ister bu yıl 4600 küsür tl keşif harcı yazışmalar posta vsvs ekleyebildikçe ekliyorlar. sen 1970 li yıllarda tefeciden para almışsın sanırım karını kızını almak o devirde kaldı bankaya tarih belirttiğinde icraya düşünce dinler mi dinlemez ama insan dinler sonuçta parasını alacak banka senin taşınmazını hemen satışa çıkartmaz ama tefeci çıkartır. bankanın çıkartmama nedenleri de açık o taşınmaza sürekli keşif yapacak ki dosya ya masraf işlesin örnek bir taşınmaz 1 milyon mu borcun 250 bin mi satış yapsa banka masraf vs 700 bin tlni sana iade etmek zorunda ancak keşifle o masrafı şişirdikçe şişirir en son borcun 600 700 bine yaklaşınca satışa çıkarır.

kardeşim iyi hoşta kesinti olan 13 bin tl tamamen borçtan mı düşüyor zannediyorsun ? bunun yarısı bile borca gitmiyor yok a masrafı yok b masrafı uyanık bir avukat 2 ayda bir keşif ister bu yıl 4600 küsür tl keşif harcı yazışmalar posta vsvs ekleyebildikçe ekliyorlar. sen 1970 li yıllarda tefeciden para almışsın sanırım karını kızını almak o devirde kaldı bankaya tarih belirttiğinde icraya düşünce dinler mi dinlemez ama insan dinler sonuçta parasını alacak banka senin taşınmazını hemen satışa çıkartmaz ama tefeci çıkartır. bankanın çıkartmama nedenleri de açık o taşınmaza sürekli keşif yapacak ki dosya ya masraf işlesin örnek bir taşınmaz 1 milyon mu borcun 250 bin mi satış yapsa banka masraf vs 700 bin tlni sana iade etmek zorunda ancak keşifle o masrafı şişirdikçe şişirir en son borcun 600 700 bine yaklaşınca satışa çıkarır.
arkadasım ben icra kesintisinden bahsediyorum zaten icraya düsen borc bütün o saydıkların eklendikten sonra olusan toplam borctur evet o paranın hepsi borcundan düsüyor ne kesifinden ne harcından ne postasından bahsediyorsun bir borcta icra kesintisi basladımı bitti sadece onu ödersin arkadasa faizle borc mu vereceksin neyin pesindesin anlamadım ayrıca cok sükür tefeciyle isim olmadı olmaz da çok icra borcu ödedim ama bir gün aklıma tefeciye gitmek gelmedi kimseye de tavsiye etmem bankaya borcunuz olsun icra ile ödeyin gerekirse ayıp değil tek icraya düsen siz değilsiniz son düsende siz olmayacaksınız tefeciden mefeciden uzak durun intihar etmek istemiyorsanız sen de milletin aklını bulandırma

düzenlendi.
arkadasım ben icra kesintisinden bahsediyorum zaten icraya düsen borc bütün o saydıkların eklendikten sonra olusan toplam borctur evet o paranın hepsi borcundan düsüyor ne kesifinden ne harcından ne postasından bahsediyorsun bir borcta icra kesintisi basladımı bitti sadece onu ödersin arkadasa faizle borc mu vereceksin neyin pesindesin anlamadım ayrıca cok sükür tefeciyle isim olmadı olmaz da çok icra borcu ödedim ama bir gün aklıma tefeciye gitmek gelmedi kimseye de tavsiye etmem bankaya borcunuz olsun icra ile ödeyin gerekirse ayıp değil tek icraya düsen siz değilsiniz son düsende siz olmayacaksınız tefeciden mefeciden uzak durun intihar etmek istemiyorsanız sen de milletin aklını bulandırma
kardeş kesintin başlasa dahi maaşından keşif yapılıyor .
İcraya düşen borç : Ödenmeyen yasal faizler uygulanmış borç + avukat vekalet ücreti + dosya masrafları (ilk etapta)
icradan sonra yazışmalar vs ilk açılan dosyanın üzerine eklenir +
banka yazışmaları çalışma tespiti yazışmaları masraf olarak eklenir.+
maaç haczzi konulur 1/4 oranında bunu koyarken bile tek tuşa basmak masraf.
maaş haczin devam ederken taşınmazın vs varsa keşif yapılır. aracın varsa yakalama kararı çıkartılır bunlar hep masraf maaştan kesildikten sonra bile +
aracı yakalattın mı otoparka çekilir başlar senin için masraf+
araç satışamı çıktı ? oh satıldı borcum bitecek diye düşünüyorsn demi al bitecek onun satışa çıkması bile masraf... kesinti ile icra borcu bitmez.

kardeş kesintin başlasa dahi maaşından keşif yapılıyor .
İcraya düşen borç : Ödenmeyen yasal faizler uygulanmış borç + avukat vekalet ücreti + dosya masrafları (ilk etapta)
icradan sonra yazışmalar vs ilk açılan dosyanın üzerine eklenir +
banka yazışmaları çalışma tespiti yazışmaları masraf olarak eklenir.+
maaç haczzi konulur 1/4 oranında bunu koyarken bile tek tuşa basmak masraf.
maaş haczin devam ederken taşınmazın vs varsa keşif yapılır. aracın varsa yakalama kararı çıkartılır bunlar hep masraf maaştan kesildikten sonra bile +
aracı yakalattın mı otoparka çekilir başlar senin için masraf+
araç satışamı çıktı ? oh satıldı borcum bitecek diye düşünüyorsn demi al bitecek onun satışa çıkması bile masraf... kesinti ile icra borcu bitmez.
hocam ben 20 tane icra dosyası kapattım ödedim hic birinde de kesinti basladıktan sonra dediğin seylerin hic biri olmadı bu dediğin seyler kesinti başlamadan önce yapılan seyler senin bu dediğine kimsenin icrası bitmez doğru söyle tefecilik mi yapıyorsun kesinti ile icra borcu bitmezse ben 20 tane icrayı nasıl bitirdim hic birinde tek kurus fazladan ödemedim hadi bazı dosyalardan para iadesi oldu

hocam ben 20 tane icra dosyası kapattım ödedim hic birinde de kesinti basladıktan sonra dediğin seylerin hic biri olmadı bu dediğin seyler kesinti başlamadan önce yapılan seyler senin bu dediğine kimsenin icrası bitmez doğru söyle tefecilik mi yapıyorsun kesinti ile icra borcu bitmezse ben 20 tane icrayı nasıl bitirdim hic birinde tek kurus fazladan ödemedim hadi bazı dosyalardan para iadesi oldu
kardeşim ozaman senin adına kayıtlı sinek bile yoktu ki bu dediklerim olmamıştır. 2021/7. ayda 52 bin tl icram oldu maaşın 1/4 oranında kestiler 2023/4. ayda ben nakten ödeyip kapattım. ozamanlar ortalama kesinti tutarı 2500 tl di. senin hesabına göre 21 ay maaşımdan ortalama 2500 tl kesildi 52 bin tl bitmiş olması gerekli demi ? tam 52500 yapar hatta 500 tl alacaklıyım ancak öyle olmuyor o 2023/4. ayda 40 bin daha ödeyip borc bitti.

İnsanların zaten canı burnunda, borçtan bunalmış vaziyetteler, hal böyleyken tefeci denilen cahil cühela, işi görülmediğinde yasa dışı yollarla meselesini çözen, insanların malına, olmadığında da ırzına çöken yasa dışı herifleri şirin göstermek hangi suça giriyor hakim bey?

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri