İKBM sınavına girmek mantıklı mı?

İKM olarak çalışıyorum ve başmemurluk sınavına girip girmemek konusunda kararsızım. Maaş farkı gerçekten tatmin edici değil. Sadece unvan değişikliği gibi bir şey oluyor. Bu konuda deneyimi olan ya da sınava hazırlananlar varsa düşüncelerini paylaşabilir mi?

Değer mi yoksa değmez mi?

moderatör tarafından düzenlendi.
İKM olarak çalışıyorum ve başmemurluk sınavına girip girmemek konusunda kararsızım. Maaş farkı gerçekten tatmin edici değil. Sadece unvan değişikliği gibi bir şey oluyor. Bu konuda deneyimi olan ya da sınava hazırlananlar varsa düşüncelerini paylaşabilir mi?

Tayin Muhabbeti Canını sıkmayacaksa neden olmasın önü açık müdürlüğe kadar yolu var sonuçta değerlendirilebilir

tayin çok sorun olmazda şuan ikbmler sadece günah keçisi gibi başka hiçbir fonksiyonu yok gibi en azından bizim burada böyle maaşlar bile iç açıcı değil

tayin çok sorun olmazda şuan ikbmler sadece günah keçisi gibi başka hiçbir fonksiyonu yok gibi en azından bizim burada böyle maaşlar bile iç açıcı değil
Valla Gardaşım Yerine göre değişiyor işte. Ankarada büyük cezaevlerinde sorumluluk isteyen iş. Özellikle L tiplerinde herşey senin üstünde

Valla Gardaşım Yerine göre değişiyor işte. Ankarada büyük cezaevlerinde sorumluluk isteyen iş. Özellikle L tiplerinde herşey senin üstünde
İşte tüm bu sorumluluğa rağmen tatmin edici bir iyileşme olmuyor gibi üstüne birde dediğin gibi tayin işlemleri falan çok kararsızım, başmemur olan arkadaşlarımda hiç teşvik edici şeyler söylemedi işin doğrusu

Çok büyük amir statüsü yok yukarının günah keçisi aman aman maaş farkı olmadan o sorumluluk alınacak şey değil sınava girilecekse saymanlık direk müdür ayarına yükselten hem iş içinde konfor ve statü sahibi olursun

Çok büyük amir statüsü yok yukarının günah keçisi aman aman maaş farkı olmadan o sorumluluk alınacak şey değil sınava girilecekse saymanlık direk müdür ayarına yükselten hem iş içinde konfor ve statü sahibi olursun
Saymanlık daha doğru bir tercih gibi aklıma yatıyor yani hem de komisyondan sıyrılmış oluyoruz sivil oluyoruz bilmiyorum ama üniformayı da seviyorum biraz daha hissedilebilir bir fark olsa çok daha mantıklı olurdu galiba şu an çok mantıklı değil gibi bir başmemurumuz gelse burada deneyimlerini paylaşsa süper olur kafam çok karışık .d

cahilliğimi mazur gör ikm ne oluyor hocam hangi kurum bu

İnfaz ve Koruma Memuru nedir?

İnfaz ve Koruma Memuru nedir?

İnfaz ve koruma memurları, ceza infaz kurumlarında düzeni sağlamak, tutuklu ve hükümlülerin güvenliğini korumak ve rehabilitasyon süreçlerini desteklemekle görevli kamu personelidir. Toplumun güvenliği açısından kritik bir role sahip olan bu memurlar, cezaevlerinin işleyişinde temel yapı...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri