ADB İnfaz Koruma Memurları yardımcı olabilir mi?

Adalet Bakanlığı
Selamlar herkese, merkezi atamadan pek umut yok Adalet Bak. bekliyoruz :) kafamda da İKM var. Sizlerden ricam rahatça yazıp anlatabileceğiniz müsait bir vaktinizde yoruma İKM olmakla ilgili ayrıntı, detay ve tecrübelerinizi yazar mısınız? Misalen:
Kaç senedir yapıyorsunuz? Ömür boyu yapılır mı gibi bir his boğuyor mu? Yoksa bir geçiş olarak mı düşünüyorsunuz?
Çalışma saatleri, günleri ve şartları nasıl? ve bunlardan memnun musunuz?
Şuan aldığınız maaş ne kadar ve yetiyor mu?
Bir daha olsa bir daha İKM seçer miydiniz yoksa başka alanlar düşünür müydünüz? gibi gibi..
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler :)

(bu arada hangi başlığa açacağımdan emin olamadığım için konuyu 2 defa açmış oldum, moderatörler hakkını helal etsin nerde açtığım konu yanlışsa onu silerler zaten :) )

6 yıldır görev yapmaktayım çalışma saatleri gündüz personeli 08.00-17.00 haftasonu tatil olarak çalışıyor birde vardiyalı çalışma sistemi mevcut.Her işin zorluğu olduğu gibi bizim mesleğinde zor yönleri var.
Şahsi olarak memnunum yaptığım işten severek yapıyorum.
Maaşın yetmesi senin hayatını idam etme şekline bağlı :)
Yine İKM olarak görev yapmak isterdim. Başka alanlar düşünürüm tabiki kendi alanında okuduğun bölümdeki işi yapmayı herkes ister

Vardiyalı personeldeki çalışma sistemi 12 saat çalışma 24 saat dinlenme ertesi gün 12 saat çalışma 48 saat dinlenme şeklinde oluyor . Maaş yaşam tarzı ve yaşadığın ile göre yeterli olur veya olmaz . Kirada oturman evli misin bekar mısın? bunun gibi bir çok faktör durumu etkiler. En çok düşünmen gereken konu çalışacağın yerdeki arkadaşlık ortamı . Dört duvar arasında en çok ihtiyaç duyduğun şey güler yüz ve muhabbet ortamı olacak çünkü

Valla kışın soğuk yazın sıcak görmezsin elbiseni traşını yemeğini servisini devlet karşılar halk dilinde gardiyandır çoğu insan infaz korumayı bilmez adı korumadır ama gih sınıfıdır sonuçta cezaevi yani kapalı kutu filmlerdeki dizilerdeki gibi değil ilk başta bunu bil gardaş özlük haklarıyla ilgili sorunlar var büyükler biliyor çalışmalar devam ediyor kutsal iş yapan meslek gruplarındandır betonların içinde de olsak kalbimiz pamuk gibidir

Özelleştirmek mantıklı gibi gözükebilir ne de olsa mahkumları çalıştırıyorlar Adalet Satış mağazalarında ürünlerini satıyorlar. Ancak özelleştirme durumunda mahkumların göreceği muamele nasıl olur bu son derece düşündürücü. Özel hastanelerdeki bebek katliamlarından sonra. Bence cezaevlerinin devlete ait olması iyi.

Valla kışın soğuk yazın sıcak görmezsin elbiseni traşını yemeğini servisini devlet karşılar halk dilinde gardiyandır çoğu insan infaz korumayı bilmez adı korumadır ama gih sınıfıdır sonuçta cezaevi yani kapalı kutu filmlerdeki dizilerdeki gibi değil ilk başta bunu bil gardaş özlük haklarıyla ilgili sorunlar var büyükler biliyor çalışmalar devam ediyor kutsal iş yapan meslek gruplarındandır betonların içinde de olsak kalbimiz pamuk gibidir
Hocam çok teşekkürler cevap için. Özlük hakları konusunu biraz daha açar mısınız biraz daha ayrıntı rica edebilir miyim sizden?

Özel olursa maaşlar daha iyi olabilir tabii handikapları olmasın. Sonra sahipleriyle anlaşıp zengin mahkumlar parayı bastırıp kaçabilir. Açık cezaevleri belki özelleştirilebilir. Onlar ne de olsa istediklerinde kaçabiliyorlar..

düzenlendi.
Hocam çok teşekkürler cevap için. Özlük hakları konusunu biraz daha açar mısınız biraz daha ayrıntı rica edebilir miyim sizden?
Rica ederim bak şimdi dedim ya gih (genel idari hizmetler) sınıfı ama üniforma giyersin, hani güvenlik işi yapıyorsun ama masa başı memurla aynı sınıftasın. sonra sendika hakkın yok yıpranma payın azıcık ucundan verdiler işte o ayrı bir sorun, sonuçta dört duvar arasında hem fiziksel hem psikolojik yıpranıyorsun ha iyileştirme yolunda çalışmalar devam ediyormuş söylenen o.

gerçi birçok meslek grubunun kendine göre vardır sorunları ama bizimki kısaca tam arada kalmış.... tavsiye eder miyim evet ederim ama @KanTeen başkanın dedii gibi arkadaşlık ortamı iyi olursa yani ekip sıkı olunca bunları artık görmezden geliyorsun genel olarak iyi kutsal görev

Rica ederim bak şimdi dedim ya gih (genel idari hizmetler) sınıfı ama üniforma giyersin, hani güvenlik işi yapıyorsun ama masa başı memurla aynı sınıftasın. sonra sendika hakkın yok yıpranma payın azıcık ucundan verdiler işte o ayrı bir sorun, sonuçta dört duvar arasında hem fiziksel hem psikolojik yıpranıyorsun ha iyileştirme yolunda çalışmalar devam ediyormuş söylenen o.

gerçi birçok meslek grubunun kendine göre vardır sorunları ama bizimki kısaca tam arada kalmış.... tavsiye eder miyim evet ederim ama @KanTeen başkanın dedii gibi arkadaşlık ortamı iyi olursa yani ekip sıkı olunca bunları artık görmezden geliyorsun genel olarak iyi kutsal görev
Allah razı olsun hocam 10 numara açıklamışsınız. Son olarak bu bekleyiş, tercih ve mülakat süreçleriyle ilgili tavsiye ve önerileriniz varsa dinlemeye hazırım. Çoğu kişi sağlık raporunu teslim ettiğin an askere git diyor 6-7 aydan önce çağrılmazmışım git aradan çıkart askerliği diyolar siz ne diyorsunuz buna?

Allah razı olsun hocam 10 numara açıklamışsınız. Son olarak bu bekleyiş, tercih ve mülakat süreçleriyle ilgili tavsiye ve önerileriniz varsa dinlemeye hazırım. Çoğu kişi sağlık raporunu teslim ettiğin an askere git diyor 6-7 aydan önce çağrılmazmışım git aradan çıkart askerliği diyolar siz ne diyorsunuz buna?
Dostum hep aynı orada senin bilgi birikimine değil hayat tecrübene bakıyorlar yani kararlı bir duruş her zaman kazanır askerlik için acele etme bence evet bizde 9 ay sonra başlamıştık ama belli olmaz başlayınca gidersin bedelli mi gideceksin

Dostum hep aynı orada senin bilgi birikimine değil hayat tecrübene bakıyorlar yani kararlı bir duruş her zaman kazanır askerlik için acele etme bence evet bizde 9 ay sonra başlamıştık ama belli olmaz başlayınca gidersin bedelli mi gideceksin
Hocam mesleğe başlarsam bedelli giderim diye düşünüyorum ama bedellide gözümde büyüyor ocakta gene zamlanır falan. O yüzden dedim sizce erken gitsem nasıl olur diye 6 ay vakitte geçer para cepte de kalır gibi gibi

Yükleniyor...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri