• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

ADB İnfaz Koruma Memurları yardımcı olabilir mi?

Adalet Bakanlığı
Selamlar herkese, merkezi atamadan pek umut yok Adalet Bak. bekliyoruz :) kafamda da İKM var. Sizlerden ricam rahatça yazıp anlatabileceğiniz müsait bir vaktinizde yoruma İKM olmakla ilgili ayrıntı, detay ve tecrübelerinizi yazar mısınız? Misalen:
Kaç senedir yapıyorsunuz? Ömür boyu yapılır mı gibi bir his boğuyor mu? Yoksa bir geçiş olarak mı düşünüyorsunuz?
Çalışma saatleri, günleri ve şartları nasıl? ve bunlardan memnun musunuz?
Şuan aldığınız maaş ne kadar ve yetiyor mu?
Bir daha olsa bir daha İKM seçer miydiniz yoksa başka alanlar düşünür müydünüz? gibi gibi..
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler :)

(bu arada hangi başlığa açacağımdan emin olamadığım için konuyu 2 defa açmış oldum, moderatörler hakkını helal etsin nerde açtığım konu yanlışsa onu silerler zaten :) )

Ben başladıktan sonra gitmiştim yani başlamadan gidersen iyi ama başladıktan sonra altı ay çok akıllıca gelmiyor yine tercih meselesi sen bilirsin, yani bi de yaşın önemli yaş kaçtı??
Hocam yaşım ocakta 25 olacak. Ben şeyden korkuyorum şimdi giderim askerden sonuç açıklanır çağrılırım falan. O durumda ne oluyor mesela bilginiz var mı?

Hiç karşılaşmadığım bir durum ama yeni cezaevleri ve personel eksikliğini hesaba katarsak belki önümüzdeki alımlarda süreç uzamayabilir yine de tercih senin kardesim hiç olmadı izin alırsın yani diye düşünüyorum ama öyle de oluyor mu bilmiyorum

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
870
Kullanıcılar
752
Son Üye
tarantula657

Geri