İB İstanbul’da ikametgah değişikliği için randevu gerekli mi?

İçişleri Bakanlığı
İstanbul da nüfus müdürlüğüne ikametgah değiştirmek için randevu almaya gerek var mıdır?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık İşlemleri randevu uygulaması yalnızca Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa ve Edirne illerinde uygulanmaktadır. Diğer İl Müdürlüklerinde randevusuz olarak devam etmektedir.

moderatör tarafından düzenlendi.
Çözüm
Evet, İstanbul'da ikametgah değişikliği işlemleri için Nüfus Müdürlüğü'ne gitmeden önce randevu almanız gerekmektedir. Bu, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık İşlemleri randevu uygulamasının uygulandığı illerden biri olduğu için zorunludur. Randevu almak için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesini veya ALO 199 çağrı merkezini kullanabilirsiniz.
Evet, İstanbul'da ikametgah değişikliği işlemleri için Nüfus Müdürlüğü'ne gitmeden önce randevu almanız gerekmektedir. Bu, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık İşlemleri randevu uygulamasının uygulandığı illerden biri olduğu için zorunludur. Randevu almak için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesini veya ALO 199 çağrı merkezini kullanabilirsiniz.

Çözüm

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri