Kamp, Karavan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mkenan14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 103
  • Görüntüleme Görüntüleme 567
Burada çok var böyle faaliyetler güvenli alanlara gidiyorlar ama ben gitmiyorum soğukta zor oluyo,bir kere gittim baya yürüdük iyi geldi ama kış olmaz:)));)
Instagram profilinizi inceledim. Çok hoş cidden. Ben de çok severim, kamp, dağ yürüyüşü, treaking gibi şeyleri. Lüks çok aramam ama güvenlik konusu endişelendirir beni. Top tüfek tabanca şart bence dağda

düzenlendi.
Burada çok var böyle faaliyetler güvenli alanlara gidiyorlar ama ben gitmiyorum soğukta zor oluyo,bir kere gittim baya yürüdük iyi geldi ama kış olmaz:)));)
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İzmir'de oldukça fazla bu tür faaliyetler. Dağcılık klüplerinin gezilerine çok katıldım. Dağ havası bir başka. Ben de günübirlik olanlarına katıldım. Çocuk olunca kalmadım haliyle, hep kışın gittik biz, kar, çamur, yağmur ama çok keyifli. Zirve bile yaptım.

düzenlendi.
Instagram profilinizi inceledim. Çok hoş cidden. Ben de çok severim, kamp, dağ yürüyüşü, treaking gibi şeyleri. Lüks çok aramam ama güvenlik konusu endişelendirir beni. Top tüfek tabanca şart bence dağda
Bir çok faaliyete katıldım çok şükür bir sıkıntı yaşamadım inşallah bundan sonra da olmaz.

Baktım ki doğa, kamp ve karavan hayatı üzerine bir konu başlığı yok. Boş vakitlerimi doğada gezerek, çadır ve karavan kampı yaparak geçiriyorum. Konu ile ilgili paylaşımlar ve tavsiyeler olabilir diye düşündüm. Kamp ve karavan alanları kamp malzemeleri, gezilecek yerler vs.

Ayrıca hobi olarak gezdiğim yerleri paylaştığım youtube ve instagram hesaplarımı da eklemek istedim.

Youtube
Instagram
Takip ettim sizi hocam. Ben de motosikletimle doğada vakit geçirip içerik üretiyorum. Çok iyi bir başlık olmuş.

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri