börtü böcek işin cilvesi bir de ayısı domuzu varÇok yabani hayat olmasa daha iyi,börtü böcek zor yani
Sahil iyidir iyidir![]()

börtü böcek işin cilvesi bir de ayısı domuzu varÇok yabani hayat olmasa daha iyi,börtü böcek zor yani
Sahil iyidir iyidir![]()
tabi deniz görmek lazım medeni olmak için değil miÇok yabani hayat olmasa daha iyi,börtü böcek zor yani
Sahil iyidir iyidir![]()
Top tüfek kuşanmak gerek o zaman aboobörtü böcek işin cilvesi bir de ayısı domuzu var![]()
Denizi olan her şehir öyledir daha medenidir,bundan yola çıkarak ormanda taş çıkabilir ayı çıkabilir neme lazımtabi deniz görmek lazım medeni olmak için değil mi![]()
![]()
hhaha yok ya ateş yakmak yemek kokusu bırakmamak ve onların yaşam alanında yabani hayvanlara saygı duymak yeterliTop tüfek kuşanmak gerek o zaman aboo![]()
denizden de köpek balığı çıkmasınDenizi olan her şehir öyledir daha medenidir,bundan yola çıkarak ormanda taş çıkabilir ayı çıkabilir neme lazım![]()
Bu mümkün mü,ateşte yanacak yemekte yapılacak sonra pılımızı pırtımızı toplarız yemedik ya ormanlarınıhhaha yok ya ateş yakmak yemek kokusu bırakmamak ve onların yaşam alanında yabani hayvanlara saygı duymak yeterli
Sanki okyanusa gittik abart abartdenizden de köpek balığı çıkmasıninsanlar bu hayvanlardan daha tehlikeli
haaha işte yememek zarar vermemek lazımBu mümkün mü,ateşte yanacak yemekte yapılacak sonra pılımızı pırtımızı toplarız yemedik ya ormanlarını![]()
sen hiç balığ köpesğisini gördün?Sanki okyanusa gittik abart abart![]()
İşte biz de bırakmayız yeriz çöpümüzü alır gideriz ,onlarda biraz anlayışlı olsunlar bencehaaha işte yememek zarar vermemek lazımateş yanmalı zaten yemeği de çadır etrafında koku bırakmayacak şekilde tüketmek gerekir
![]()
olurlar diye tahmin ediyorumİşte biz de bırakmayız yeriz çöpümüzü alır gideriz ,onlarda biraz anlayışlı olsunlar bence![]()
Görmedim bizim denizde uysal balıklar varsen hiç balığ köpesğisini gördün?![]()
o zaman sahil kampında senin misafirinizGörmedim bizim denizde uysal balıklar var![]()
O da mantıklı,hayaller paris nasıl olsao zaman sahil kampında senin misafirinizorman kampında benim
evet kesinlikle öyleOrası gercek hayal umut olmazsa işimiz zor.
İstedikten sonra her şey mümkün yani![]()
Karavan hayatını yaşamayanlar için üzülüyorumBaktım ki doğa, kamp ve karavan hayatı üzerine bir konu başlığı yok. Boş vakitlerimi doğada gezerek, çadır ve karavan kampı yaparak geçiriyorum. Konu ile ilgili paylaşımlar ve tavsiyeler olabilir diye düşündüm. Kamp ve karavan alanları kamp malzemeleri, gezilecek yerler vs.
Ayrıca hobi olarak gezdiğim yerleri paylaştığım youtube ve instagram hesaplarımı da eklemek istedim.
Youtube
Üzülme dostum herkesin karavan hayatı yaşayacak gücü ve cesareti olmayabilir. Bazıları da sıcak bir duş, sabit bir adres ve böcek girmeyen bir yatakta uyumayı seviyor.Karavan hayatını yaşamayanlar için üzülüyorum((
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.