Doğum harici demiş ama bu çocuk pat diye büyümüyor bir süreç var ve uzun bir süreç,ortak sorumluluk üstlenilirse işte o zaman makul medeniyetler sınıfına dahil oluruz aksi halde iki tarafta bencilce ve mutsuz bir hayat sürer.Evet size katılıyorum hemde çok katılıyorum, aksi halde doğum oranları azalacak soyları tükenecek haberleri yok.
Erkeğin sorumluluk almaması aile içi bir konudur. Eşler bunu kendi aralarında çözebilirler, elalemin kocası evde sorumluluk almıyor diye, benim kocam niye işyerinde daha çok çalışsın?Makul bir düzenlemeyle bu pozitif ayrımcılık zaten ortadan kalkacaktır ki hiç de ayrımcılık olmuyor sizin dediğiniz anlamda,hunharca hem evde hem işte çalışıyoruz,peki evde neden varlığını gösteremiyor sorumluluk almıyor erkek kişisi bu da onlara pozitif bir ayrımcılıktır,bunu da bir çözmek lazım,artık eski devirler kapandı,kadın her alanda iş gücünü gösterebiliyor öyle değil mi?
Her iki taraf için de dedim mesai saatleri kısalırsa sorun kalmaz,ev içi olayını çözmek başlı başına bir sorun zaten.Erkeğin sorumluluk almaması aile içi bir konudur. Eşler bunu kendi aralarında çözebilirler, elalemin kocası evde sorumluluk almıyor diye, benim kocam niye işyerinde daha çok
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.