Kamuda mesai saatleri kısaltılmalı mı?

Evet size katılıyorum hemde çok katılıyorum, aksi halde doğum oranları azalacak soyları tükenecek haberleri yok.
Doğum harici demiş ama bu çocuk pat diye büyümüyor bir süreç var ve uzun bir süreç,ortak sorumluluk üstlenilirse işte o zaman makul medeniyetler sınıfına dahil oluruz aksi halde iki tarafta bencilce ve mutsuz bir hayat sürer.
Herkes elini taşın altına koymalı özetle.
Bunun çözümü ideal bir mesai saati her iki taraf içinde bolca zaman kalmasıdır.

Makul bir düzenlemeyle bu pozitif ayrımcılık zaten ortadan kalkacaktır ki hiç de ayrımcılık olmuyor sizin dediğiniz anlamda,hunharca hem evde hem işte çalışıyoruz,peki evde neden varlığını gösteremiyor sorumluluk almıyor erkek kişisi bu da onlara pozitif bir ayrımcılıktır,bunu da bir çözmek lazım,artık eski devirler kapandı,kadın her alanda iş gücünü gösterebiliyor öyle değil mi?
Erkeğin sorumluluk almaması aile içi bir konudur. Eşler bunu kendi aralarında çözebilirler, elalemin kocası evde sorumluluk almıyor diye, benim kocam niye işyerinde daha çok çalışsın?

Erkeğin sorumluluk almaması aile içi bir konudur. Eşler bunu kendi aralarında çözebilirler, elalemin kocası evde sorumluluk almıyor diye, benim kocam niye işyerinde daha çok
Her iki taraf için de dedim mesai saatleri kısalırsa sorun kalmaz,ev içi olayını çözmek başlı başına bir sorun zaten.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri