Hiera ★
Yetkili
Tamam duymasınŞimdi değil, iş bitincee
![]()

Tamam duymasınŞimdi değil, iş bitincee
![]()
Hoş geldin, doğrudan sorularını sorabilirsin. Bir Allah dostu mutlaka cevaplayacaktır.Dini bir programda gibi hissediyorum kendimi şu an çok etkilendim.![]()
Nasıl besleniyorsunuz. Biraz tüyo alabilirim. Sahur yapmayınca kan şekerim yerle bir oluyorSahur yapmıyorum diye konudan geri kalacak değilim![]()
Sahur yapınca rahatsız olduğum için 2 ramazandır sahur yapmıyorum. Sahur feyzinden de mahrum kalmak istemdiğim için sahurda kalkıp yaklaşık 1.5 litre su ile düzenli kullanmam gerken ilacımı içip sahuru yapmış gibi yapıyorum. Bir de sağlık durumuma uygun bitki çayı.Nasıl besleniyorsunuz. Biraz tüyo alabilirim. Sahur yapmayınca kan şekerim yerle bir oluyor![]()
Bir ofisim bile yok anlıyormusun,kolay gelsin,)Yine sahura doğru yine biz. Ofisi yerleştirmek, tadilattan daha zor.![]()
Temiz çalışmıyorlar mı, tek kürek gelesin tez3 Hurma, Bir kase sütlaç ile günü kapattım.
Sabah 4'e kadar alçı ve boya temizledim. Şekerimi ancak bunlar yükseltebilirdi![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.