Kendini Allah zanneden doktorlar baksın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hatice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 41
Aylarca ameliyat günü ayarlayamayanlar da dahil mi bu duruma,Dr hastasıyız ama bir türlü çözüm yok,hep yokuş hep yokuş,sanki çaya gelcez yüzüne bile bakmadan bi havalar,yine bir kürek durumu hasıl oldu gibi ama neyyyyyssse 😤

size başımdan gecen bir olayı anlatayım çok kötü dişim ağrıyor randevu aldım doktora gittim beklerken benden önceki hastanın işi uzun sürdü sıra bana geldi doktor dedi mesai bitti ben tekrar randevu alayım dedim randevu vermedi sözde randevuya gitmemisim

"Menzil A.Ş." isimli bir belgesel var YouTube'da; tavsiye ederim.
işin ilginci ne biliyormusun adıyamanlıyım diye menzilci diye yaftalanmam sosyal medyada biri ile konusuyorsun nerelesin diyor adıyamnlıyım diyorum hemen adam yazıyor ooo gecen sene mübareğin yanına gittim ben de cevap veriyorum hüsnü mübareğin mi yok ya diyor adıyaman mübarek bir zat var adıyamanda benden başka mübarek bir zat yok kimse de benim yanıma gelmedi diyorum

düzenlendi.
işin ilginci ne biliyormusun adıyamanlıyım diye menzilci diye yaftalanmam sosyal medyada biri ile konusuyorsun nerelesin diyor adıyamnlıyım diyorum hemen adam yazıyor ooo gecen sene mübareğin yanına gittim ben de cevap veriyorum hüsnü mübareğin mi yok ya diyor adıyaman mübarek bir zat var adıyamanda benden başka mübarek bir zat yok kimse de benim yanıma gelmedi diyorum
Aslında trajikomik oluyor bu değil mi? : )

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri