"Menzil A.Ş." isimli bir belgesel var YouTube'da; tavsiye ederim.laf kime acaba sağlık bakanlığını tarikatcılar sarmıs diyorlardı doğru mu acaba
işin ilginci ne biliyormusun adıyamanlıyım diye menzilci diye yaftalanmam sosyal medyada biri ile konusuyorsun nerelesin diyor adıyamnlıyım diyorum hemen adam yazıyor ooo gecen sene mübareğin yanına gittim ben de cevap veriyorum hüsnü mübareğin mi yok ya diyor adıyaman mübarek bir zat var adıyamanda benden başka mübarek bir zat yok kimse de benim yanıma gelmedi diyorum"Menzil A.Ş." isimli bir belgesel var YouTube'da; tavsiye ederim.
Aslında trajikomik oluyor bu değil mi? : )işin ilginci ne biliyormusun adıyamanlıyım diye menzilci diye yaftalanmam sosyal medyada biri ile konusuyorsun nerelesin diyor adıyamnlıyım diyorum hemen adam yazıyor ooo gecen sene mübareğin yanına gittim ben de cevap veriyorum hüsnü mübareğin mi yok ya diyor adıyaman mübarek bir zat var adıyamanda benden başka mübarek bir zat yok kimse de benim yanıma gelmedi diyorum
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.