Sizce 75 puan bandına ne zaman düşer tahmini ben Mart Nisan Mayıs gibi düşünüyorum
LiseSizin ortaöğretim mi Önlisans mı?
Arkadaş soruyu açsın anlayabileceğimiz şekilde sorsun bence sen niye sonuca ulaşmaya çalışıyosun ki kahraman mısınız siz hem biz ne bileceğiz ne için sorduğunu oyun mu oynuyoruz burda jsjsjsDaraltmaya çalışıyoruz![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim saygılarımı sunarım. Destek personeli temizlik erkek ilana başvuru yaptım. Bakacağız nasip kısmet olursa gelir olmazsa da Can sağlığı olsunÇok genel ve bağlamdan yoksun bir soru sormuşsun arkadaşta niye cevap vermiş anlamadım yaani, alım puanları kurumdan kuruma kadrodan kadroya ve hatta şehirlerde bile değişken oluyor sonuçta siz hangi kurum kadro branş veya şehir için düşüş beklediğinizi belirtmediğiniz sürece burada mezuniyetin veya tahminlerin hiçbir anlamı olmaz jsjsjs
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.