Mal bildiriminde kredi ve kredi kartı beyan edilmeli midir?
moderatör tarafından düzenlendi.
Yok onay sürecinde sanırım biz eksiltmişiz. Doğru soru: "Mal bildiriminde kredi ve kredi kartı borcu beyan borcu edilmeli midir?" olacaktı. : )Abartmayın lütfen
Şube Müdürü maaşının değil mi?Evet borçlar ve alacaklar bildiriliyor. Fakat maaşın 5 katı olması lazım.
Hayır memurun kendi maaşı.Şube Müdürü maaşının değil mi?
hocam zaten borc derken bütün borclarının toplamını ve nereye olduğunu yazıyorsun ama ayrıntıya gerek yok banka ismi ya da kooperatif borcum var filan diyorsunMal bildiriminde kredi ve kredi kartı beyan edilmeli midir?
Bu hayal eski parayla mı yoksa yeni parayla mı kuruldu?simdi benim merak ettiğim konu şu diyelim bana lotodan 500 trilyon çıktı (hayal kurmuşken büyük kuralım) bunu mal beyanında bildirmek zorundamıyım millet niye bilsin bana para cıktığını
Abartmıyoruz bana göreAbartmayın lütfen
Kim sorguluyor? Yok öyle bir şey.Kredi borcun varsa tabiki bildireceksin, orada ev aldığını beyan ediyorsan nereden ve nasıl aldığını da sonradan sorguluyorlar.
Kim sorguluyor? Yok öyle bir şey.
evet hocam ben bir kere 10 bin lira gelir beyan ettim beni mitin binasına götürdüler 1 hafta iskence yaptılar bu parayı nerde buldun diye ama ben bütün iskencelere rağmen direndim konuşmadım dalgamı geciyorsun hocam nerde gördün sorgulandığını 25 senelik memurum kimse bakmıyor bile ne yazdığına zaten bakamaz yasak zarfa koyup veriyorsun ancak aşırı zenginlesirsen hele bir bakalım daha önce mi zenginmis sonradan mı zengin olmus sonradan zengin olmussa hangi yoldan zengin olmus diye arastırırlarKredi borcun varsa tabiki bildireceksin, orada ev aldığını beyan ediyorsan nereden ve nasıl aldığını da sonradan sorguluyorlar.
aynen öyle kral. Hakkında şikayet ve soruşturma olmadıktan sonra kimse zarfı açıp bakamaz yasaktır. Her önüne gelen de memurun ve diğer personellerin mal bildirim zarfını açamaz yetkili olması lazım.evet hocam ben bir kere 10 bin lira gelir beyan ettim beni mitin binasına götürdüler 1 hafta iskence yaptılar bu parayı nerde buldun diye ama ben bütün iskencelere rağmen direndim konuşmadım dalgamı geciyorsun hocam nerde gördün sorgulandığını 25 senelik memurum kimse bakmıyor bile ne yazdığına zaten bakamaz yasak zarfa koyup veriyorsun ancak aşırı zenginlesirsen hele bir bakalım daha önce mi zenginmis sonradan mı zengin olmus sonradan zengin olmussa hangi yoldan zengin olmus diye arastırırlar
İnsanlar bir hoş olmuşlar gerçekten.evet hocam ben bir kere 10 bin lira gelir beyan ettim beni mitin binasına götürdüler 1 hafta iskence yaptılar bu parayı nerde buldun diye ama ben bütün iskencelere rağmen direndim konuşmadım dalgamı geciyorsun hocam nerde gördün sorgulandığını 25 senelik memurum kimse bakmıyor bile ne yazdığına zaten bakamaz yasak zarfa koyup veriyorsun ancak aşırı zenginlesirsen hele bir bakalım daha önce mi zenginmis sonradan mı zengin olmus sonradan zengin olmussa hangi yoldan zengin olmus diye arastırırlar
Üstüne lazım olmayan hiç kimse görmüyorASIL SORU ŞU
Ne yazdığımızı kimse görmüyormu yani?
(BÖYLEYSE İYİ BENCE KİMSENİN BİLMESİNE GEREK YOKKİ)
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.