Mal bildiriminde kredi ve kredi kartı borcu beyan borcu edilmeli midir?

simdi benim merak ettiğim konu şu diyelim bana lotodan 500 trilyon çıktı (hayal kurmuşken büyük kuralım) bunu mal beyanında bildirmek zorundamıyım millet niye bilsin bana para cıktığını

DİYELİMKİ ÖRNEKLE:

A BANKASI
KREDİ EK HESAP=3.500 TL
KREDİ KARTI 💳 =9.600 TL

B BANKASI
KREDİ=93.500
KREDİ EK HESAP=30.000
KREDİ 💳KARTI=73.500 TL

TOPLAMI=210.000 TL CİVARI OLUYOR.

düzenlendi.
Kim sorguluyor? Yok öyle bir şey.
Kredi borcun varsa tabiki bildireceksin, orada ev aldığını beyan ediyorsan nereden ve nasıl aldığını da sonradan sorguluyorlar.
evet hocam ben bir kere 10 bin lira gelir beyan ettim beni mitin binasına götürdüler 1 hafta iskence yaptılar bu parayı nerde buldun diye ama ben bütün iskencelere rağmen direndim konuşmadım dalgamı geciyorsun hocam nerde gördün sorgulandığını 25 senelik memurum kimse bakmıyor bile ne yazdığına zaten bakamaz yasak zarfa koyup veriyorsun ancak aşırı zenginlesirsen hele bir bakalım daha önce mi zenginmis sonradan mı zengin olmus sonradan zengin olmussa hangi yoldan zengin olmus diye arastırırlar

evet hocam ben bir kere 10 bin lira gelir beyan ettim beni mitin binasına götürdüler 1 hafta iskence yaptılar bu parayı nerde buldun diye ama ben bütün iskencelere rağmen direndim konuşmadım dalgamı geciyorsun hocam nerde gördün sorgulandığını 25 senelik memurum kimse bakmıyor bile ne yazdığına zaten bakamaz yasak zarfa koyup veriyorsun ancak aşırı zenginlesirsen hele bir bakalım daha önce mi zenginmis sonradan mı zengin olmus sonradan zengin olmussa hangi yoldan zengin olmus diye arastırırlar
aynen öyle kral. Hakkında şikayet ve soruşturma olmadıktan sonra kimse zarfı açıp bakamaz yasaktır. Her önüne gelen de memurun ve diğer personellerin mal bildirim zarfını açamaz yetkili olması lazım.

İnsanlar bir hoş olmuşlar gerçekten.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
840
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri