Memurun Alternatif Bir Sitesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mir Gundi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 367
Tek adamın adı tek mesaj olarak değiştirilsin bi de karanlık mod gelsin jsjsjsd 💅

Site altyapı olarak güzel fakat ismini beğenmedim. Bir de koyu tema lazım.

Hoş geldin @Tek Adam,

Kamulu'ya kamuyla ilişkisi olan herkesin zamanla alışacağını düşünüyoruz. Ancak koyu tema konusundaki önerin için ben Ekip adına teşekkür ediyorum. Aralık ya da Ocak ayının planlamasında olduğunu biliyorum ama net bir tarih veremeyeceğim. Resmi duyurular için "Ofis > Duyurular" forumunu takip edebilirsin.

İyi forumlar dilerim! :harika:

Teşekkürler @Mir Gundi

Kamulu, kamu personeli ve adaylarının bilgi paylaşımı yapabileceği, güncel konuları takip edebileceği ve birbirlerine destek olabileceği bir platform olarak tasarlandı. İlgilendiğin için mutluyuz, katkılarınızı bekliyoruz!
Malum sitedeki gibi takıntılı, her fırsatta kavga çıkarıp hakaret eden kişileri banlama gibi bir özelliğiniz var ise çok iyi olur.

Malum sitedeki gibi takıntılı, her fırsatta kavga çıkarıp hakaret eden kişileri banlama gibi bir özelliğiniz var ise çok iyi olur.
Esas kural, karşılıklı saygıdır. Kısacası, Davranış Kurallarına aykırı hareket eden herkes uzaklaştırılır. Kamulu, sağlıklı ve yapıcı tartışmaların gerçekleşmesi için tasarlanmış bir platformdur. Düşüncesiz ve anlayıştan yoksun kişilerin bu forumda yeri yoktur.

Her platformun farklı bir hissi var. Burası da o farklı hissiyatı yaşatan nadir yerlerden birisi, emeği geçen herkese teşekkür ederim. İyi ki var ve eminim çok daha iyi konumda, kamuda söz sahibi tarafsız bir platformun üyeleri olarak bugünleri hatırladıkça gurur duyacağız.

Her şey iyi hoş da, şu dürtme özelliği olmasa ya da kendimizi dürtüklenmeye kapatabilsek. Cidden sinir bozucu, tanımadığımız bir kişi neden bizi dürtebilir, ne hakla.

Her şey iyi hoş da, şu dürtme özelliği olmasa ya da kendimizi dürtüklenmeye kapatabilsek. Cidden sinir bozucu, tanımadığımız bir kişi neden bizi dürtebilir, ne hakla.
Merhaba!
Konu ile hemen ilgilenildi ve dürtme özelliği tüm kullanıcılardan kaldırıldı. Geliştirmeye hep birlikte devam ediyoruz. İlgi alakanız ve görüşleriniz için teşekkür ederiz. (y)🎉

Bir de şu foto paylaştığımızda silmek için tümden mesajı silmemiz gerekiyor,yalnızca foto silinecek şekilde olsa daha kullanışlı olur düşüncesindeyim:)

100/100 puan veriyorum ben yalan dolan yancı fancı haberlerle artık kabak tadı verip geçmişte kalanların değil geleceğin platformu bu iyi kontrol edilirse özgür bir yer olarak kalmaya devam eder ve eder de emin olun.

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
842
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri