Biz aileden dürüstlüğü öğrendik. Dini olarak sıfırdım ama öğrendim. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Toplum yalana ve kötülüğe teşvik ediliyor. Kalpazan diye dizi yapılıyor. Günahların güzellemesini yapıyorlar. Uyuşturucu, silah kaçakçılığı, cinayetler almış yürümüş. Bu kadar tutuklama varsa bu alanlarda gerçekten problem var. Zenginlik büyük bir marifetmiş gibi sunuluyor ve zenginliğe giden her yol mübahtır anlayışı yerleştiriliyor. Hırsızlık yapanlar mı dersin rüşvet yiyenler mi dersin. Sosyal medya aracılığı ile gençleri yozlaştırıyorlar. Yani kötülük bir marifetmiş gibi pazarlanıyor. Büyücülük almış yürümüş. Bence müfredata koysunlar İslam Ahlakı ve İslam Fıkhı çok önemli bunların bilinmesi. Yani bu kötülükleri yapan insanlar Allah'ı biliyor mu acaba? Ahiret inançları var mı? İlmi ledün bahanesiyle mi bunları yapıyorlar yani? Fetö'de ilmi ledün bahanesiyle soruları dağıtıyordu her türlü haksızlığı yapıyordu. Ödül olarak şeytanın en başarılılara taç verdiği gibi atlet veriyordu. O zaman en iyisi bütün günahları serbest bırakalım hepsi ilmi ledün olsun her şey caiz olsun yani. Doğru bilgiler doğru kaynaklardan öğrenilmezse tecrübeyle sabit ki insanlar birilerinin peşine gitmeye birilerini yüceltmeye ve dahi ilahlaştırmaya çok meyilli. Allah'tan bekleyeceği şeyleri Gavs'larından beklemeye başlıyorlar. Sonra ne oluyor. Allah diyor ben miyim sizin ilahınız yoksa Gavsınız mı diyor bir depremle her şeyi yerle bir ediyor. Eğer bu toplumsal bozulmalar bu şekilde devam ederse salgın hastalık, deprem, sel gibi afetlerin tekrar tekrar gelmesi kaçınılmazdır. Ashabı kiram Peygamber efendimizi asla ilahlaştırmadı. Ondan sonra Ebu Bekir'e, Ömer'e, Osman'a ve Ali'ye dahi bu insanların liderlerine bağlandığı gibi körü körüne bağlanmadı. Ebu Bekir eğer ben bir yanlış yaparsam beni düzeltin yanlışta bana itaat etmekle mükellef değilsiniz dedi. Ashap'tan birisi de çıktı dedi ki sen yanlış yaparsan bu kılıç seni düzeltir. Yine bir başka hadise de komutanları kendilerine ateşe girmeyi emreden ashaptan bir topluluk bunu kabul etmedi. Sonra hadiseyi Peygamber Efendimize aktarınca o doğru yapmışsınız. Eğer o ateşe girseydiniz cehenneme girerdiniz buyurdu. Yani hiç biri körü körüne bağlı değildi. Bu Fetö'cüler her türlü günahta Fetö'ye itaat etmediler mi? Çoğu etti. Milleti öldürdüler Fetö için.