hanım olsa o bana alırdıSiz söyleyin bakalım en son hanıma ne zaman bilezik aldınız?

hanım olsa o bana alırdıSiz söyleyin bakalım en son hanıma ne zaman bilezik aldınız?
altın konusu bence kadınlardan çok erkekleri ilgilendiriyor.Meyva değil o meyvee önce düzgün yaz. Anlat altın konusunda bir erkek olarak senin işin ne?
Asker dökül..
Haa! sen hanımsızlıktan altın günündeki kadınların arasındasınhanım olsa o bana alırdı![]()
ahah yok artık. Forumda tek aktif olan sayfa şuandaHaa! sen hanımsızlıktan altın günündeki kadınların arasındasın![]()
Öyle bir durumda benim takılarım konuşur. : )ne kadar şişman olursan seni kaçırmaları o kadar zor olur.Gözleme ye güvende ol.
Ooo! Neresi orası hangi bakanlıkPromosyon alınca en az 3 Ajdamız olur bizimde be ya
Aman daha Eylül'de görüşmeler, Adalet BakanlığıOoo! Neresi orası hangi bakanlık![]()
Tamer beyin takılarını görmek istemeyeceğinizi düşünüyorum : DÖyle bir durumda benim takılarım konuşur. : )
Şıkır şıkır vallahi!Tamer beyin takılarını görmek istemeyeceğinizi düşünüyorum : D
3 maaş vermezler bize promosyonAman daha Eylül'de görüşmeler, Adalet Bakanlığı
Şıkır şıkır mı bilemem ama sanırım pat patŞıkır şıkır vallahi!![]()
valla son zamanların en iyi geyiğini yaptım ya üff çok iyigöster bakim ablana![]()
Tamam bunu her yerde belli etme lütfen, tamam bozdurup audi alacağız.Altını çok severim. En çok da bozdurmayı.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.