özelkalem
Yetkili
Kıymetli dostum çok sağ ol, Tuz var mı tuzHanım ağa şimdiden geçmiş olsun.

Kıymetli dostum çok sağ ol, Tuz var mı tuzHanım ağa şimdiden geçmiş olsun.
kank sen yokken ezdiler beni buralardaAbartıyorsunuz. Gerçekçi olalım lütfen. Ayrıca altının akıbetini konuşalım, eşimin altınlarının akıbetini değil.Yani konuyu amacından saptırmayalım. Beni sarı mesaj göndermek zorunda bırakmayın.
![]()
Altın gibi kalbin var, kimse seni ezemez de üzemez de. : )kank sen yokken ezdiler beni buralarda![]()
Teşekkür ederim. Altının kıymetini bileninde hali başka canımAltın gibi kalbin var, kimse seni ezemez de üzemez de. : )
alçı ve boyadan bahsetmiyordur işallah takılar derkenTamer beyin takılarını görmek istemeyeceğinizi düşünüyorum : D
Okudum okudum, söylendi artık gereği yapılır. : )@Tamer bey bundan haberiniz var diiiiy mi. Audi falan bi şeyler okudum da az önce. Bana söz verilenler de o auto bütçesine dahil değildir inşallah![]()
bu yorumlar uçup gitmez inşallah. SS mi alsamOkudum okudum, söylendi artık gereği yapılır. : )
Geçtiğimiz ay altında yükseliş balonu patladı, bir sonraki yükselişi senenin ikinci yarısında olacağını öngörüyorum.Şahsi fikrim ayın 18'indeki abd faiz kararına kadar patinaj yapabilir. Trump zelenski anlaşması olursa da belki %1 civarı. Özetle; kayda değer bir düşüş veya yükseliş beklemiyorum. Malum küreselde her gün bir yeni gelişme oluyor bunun sonu da gelmeyecek anlaşılan ön görmek çok zor.
trend değişmediği sürece önünde engel yokGeçtiğimiz ay altında yükseliş balonu patladı, bir sonraki yükselişi senenin ikinci yarısında olacağını öngörüyorum.
Altına olan rağbet hiçbir zaman değişmedi. Altın altındır.trend değişmediği sürece önünde engel yok
Kesinlikle. Ama trend yönü hala yukarıAltına olan rağbet hiçbir zaman değişmedi. Altın altındır.
altın da altınTabi biz kadınlar var oldukça altın hep üst seviyelerde olacaktır.
Altında altın![]()
buna katılmıyorum kadın istese de çoğunlukla altın parasını ödeyen erkekler oluyorTabi biz kadınlar var oldukça altın hep üst seviyelerde olacaktır.
Altında altın![]()
İstediğim altınların parasını ödeyen erkek mi? Hani nerde?buna katılmıyorum kadın istese de çoğunlukla altın parasını ödeyen erkekler oluyor![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.