Ne olacak bu altının durumu?

Abartıyorsunuz. Gerçekçi olalım lütfen. Ayrıca altının akıbetini konuşalım, eşimin altınlarının akıbetini değil. :D Yani konuyu amacından saptırmayalım. Beni sarı mesaj göndermek zorunda bırakmayın. :D
kank sen yokken ezdiler beni buralarda:D

Şahsi fikrim ayın 18'indeki abd faiz kararına kadar patinaj yapabilir. Trump zelenski anlaşması olursa da belki %1 civarı. Özetle; kayda değer bir düşüş veya yükseliş beklemiyorum. Malum küreselde her gün bir yeni gelişme oluyor bunun sonu da gelmeyecek anlaşılan ön görmek çok zor.

Şahsi fikrim ayın 18'indeki abd faiz kararına kadar patinaj yapabilir. Trump zelenski anlaşması olursa da belki %1 civarı. Özetle; kayda değer bir düşüş veya yükseliş beklemiyorum. Malum küreselde her gün bir yeni gelişme oluyor bunun sonu da gelmeyecek anlaşılan ön görmek çok zor.
Geçtiğimiz ay altında yükseliş balonu patladı, bir sonraki yükselişi senenin ikinci yarısında olacağını öngörüyorum.

düzenlendi.
buna katılmıyorum kadın istese de çoğunlukla altın parasını ödeyen erkekler oluyor:D
İstediğim altınların parasını ödeyen erkek mi? Hani nerde?
Bizzat, kendim, özgür irademle, kendi kazancımla ödüyorum. Çok şükür elhamdülillah

Merve Dizdar Dua GIF by TRT

Öne Çıkan Konular

Yeni Kaynaklar

İstatistikler

Konular
842
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri