ÖSYM Nitelik Kodları Serisi yayında!

Nitelik Kodları

Nitelik Kodları

ÖSYM nitelik kodları serisi ile tüm kodları detaylı açıklamalarıyla öğrenin. Kamu personeli adayları için kapsamlı rehber Kamulu’da!

Merhaba Değerli Adaylar,

Kamulu Blog'da, ÖSYM'nin kullandığı tüm nitelik kodlarını detaylı bir şekilde açıklayan özel bir seriye başladık. Bu seri, sınav başvurularınızda veya kariyer planlamalarınızda en doğru adımları atabilmeniz için önemli bir kaynak olacak. Seri, her geçen gün güncelleniyor. Böylece en güncel bilgilere her zaman erişebileceksiniz. Eğer KPSS başvurusu yapacak ya da yapmayı planlıyorsanız, bu seriyi mutlaka incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Okumak İçin: Kamulu Blog - ÖSYM Nitelik Kodları Serisi

Kamulu, kamu personeli adaylarına yönelik içerik üretmeye devam ediyor. 👨‍🎓👩‍🎓

Teşekkür ederim hocam. Evet şu an paylaştığımız kodlar genellikle en çok kullanılanlar. Biz serimizi güncellemeye ve diğer nitelik kodlarını da paylaşmaya devam edeceğiz. Kamulu Blog'da yer alan Aday Rehberi kategorisine Blog Yaz seçeneği ile tüm üyelerimiz katkı sağlayabilir. Biliyoruz ki bu katkılar, seriyi daha kapsamlı hale getirmemize yardımcı olacaktır.

Hep birlikte daha kapsamlı ve faydalı bir kaynak oluşturmayı hedefliyoruz! :)

Gerçekten çok faydalı bir kaynak olmuş, teşekkürler arkadaşlar. Yani diğer kodlar da eklenirse çok daha kapsamlı bir rehber oluşur, katkı sağlamak isteyenler için harika bir fırsat, ben de ilerleyen zamanlarda seride olmayan kodları paylaşmayı düşünüyorum, umarım çakışmaz. 😇😇

Gerçekten çok faydalı bir kaynak olmuş, teşekkürler arkadaşlar. Yani diğer kodlar da eklenirse çok daha kapsamlı bir rehber oluşur, katkı sağlamak isteyenler için harika bir fırsat, ben de ilerleyen zamanlarda seride olmayan kodları paylaşmayı düşünüyorum, umarım çakışmaz. 😇😇
Teşekkür ederim @handemi, katkılarını bekliyoruz. :)

Emeğinize sağlık hocam tebrik ederim güzel çalışma olmuş umarım sorunsuz bir şekilde tamamlarsınız kodları kapak görselleri de hoşuma gitti. tüm adaylara başarılar dilerim. 👻

Çok başarılı seri emeğinize sağlıkk :) :)

Yükleniyor...

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri