Çok hak veriyorum @Hiera bence fazlasıyla dahildirOnca yapacak iş varken uyumak rehavete dahil midir
Tatilin son günü diye olabilir,tüm hafta koşturcam bari o koltuktan bu koltuğa atim kendimi nasıl olsa haftaiçi erken kalkıyorum hissi ve biz toplum olarak koşturmaya alışmışız son anda yapmak daha motive ediyor acele acele tarzımız bu,kısıtlı zamanı seviyoruz iş yapmak için![]()
Tam olarak şuan ben, ayaklarım sızlıyor bu nasıl tatil haliKalkınca oturasım, oturunca kalkasım gelmiyor. Özellikle işler birikince hiç kalkasım gelmiyor. Ruhumun üzerine bir karabasan gibi basıyorlar. Bu pazarda tam da böyle oldu. Ruhumu işbasanlar ele geçirdi.![]()
Düğün dernek, remix başladı.. Mesailer nefes alma noktası oldu.Tam olarak şuan ben, ayaklarım sızlıyor bu nasıl tatil hali![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.