Pazar günleri neden rehavet veriyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Teselya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 69

Teselya

Yetkili
Hemen her pazar kendime bu soruyu soruyorum.
Ertesi gün haftanın ilk iş günü olması, pazartesi sendromu vb aslında bir kaç olası sebep geliyor aklıma ama net bir cevabım yok.
Sizlerde de aynı rehavete neden oluyor mu ve size göre sebep nedir?

Bende pazartesi sendromu olmuyor mesela. Genelde pazar sendromu oluyor. Çünkü tüm aklımdakileri bitirip haftanın planını da yapmış, haftaya başlamaya hazır hissedebildiğim günün adı pazar. Rehavete cumartesiden kapılıp, pazar bi zoraki toparlanıyorum genelde😅

Onca yapacak iş varken uyumak rehavete dahil midir:)
Tatilin son günü diye olabilir,tüm hafta koşturcam bari o koltuktan bu koltuğa atim kendimi nasıl olsa haftaiçi erken kalkıyorum hissi ve biz toplum olarak koşturmaya alışmışız son anda yapmak daha motive ediyor acele acele tarzımız bu,kısıtlı zamanı seviyoruz iş yapmak için:)

Kalkınca oturasım, oturunca kalkasım gelmiyor. Özellikle işler birikince hiç kalkasım gelmiyor. Ruhumun üzerine bir karabasan gibi basıyorlar. Bu pazarda tam da böyle oldu. Ruhumu işbasanlar ele geçirdi. 😅

Onca yapacak iş varken uyumak rehavete dahil midir:)
Tatilin son günü diye olabilir,tüm hafta koşturcam bari o koltuktan bu koltuğa atim kendimi nasıl olsa haftaiçi erken kalkıyorum hissi ve biz toplum olarak koşturmaya alışmışız son anda yapmak daha motive ediyor acele acele tarzımız bu,kısıtlı zamanı seviyoruz iş yapmak için:)
Çok hak veriyorum @Hiera bence fazlasıyla dahildir😅 Kendimizi sıkıştırmayı, zorlamayı pek seviyoruz yahu

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri