Cezaevinde nöbet vazgecilmezim olur kendileriPazar günü hepimizin kendimize göre bir rutini olduğu gerçek, kimi kahvesini alıp rahatça kitap okur, kimi de dışarıda yürüyüş yapar. Ben bir kahve ile başladım. Sizlerin rutini nasıl?
![]()
Ben hazırımKahvaltı yapıldı, dışarıya çıkmak için düğmeye basıldı.![]()
Nerde hani aktiviteHerkesin ne güzel proğram ve aktiviteleri var hayranım
Dağ bayır geziyorum dedin yaNerde hani aktivite![]()
Şöyle dedim sanki @Korkut1910Arabayı aldığımda tüm bunlara dağ bayır dolaşmak da eklenecek. İnş. Amin
Hee Tamam ben yanlış anlamışım. Ankarada Dağ bayır için arabaya çok ihtiyaç yok ama
BitmiyorduHarika bir gün ama yağmur var.![]()
Uzun zamandır fark ettiğim bir şey var ki o da hafta içi yaptığım planların hafta sonu hava muhalefeti nedeniyle erteleniyor olması. Hafta içi hava mükemmel, hafta sonu kesin bir yağmur var. : ) Belki de mesai günleri değişmelidir.Bitmiyordu![]()
Türkiye geneli hep böyle,bu sayede Karadenizlilerin halinden anladılar özellikle Rize doğu karadeniz tarafı hiç durmayan yağmurlar, güneşi görecek miyiz,nolcak böyle haftasonu evde kös kös oturuyoruz enerciii kalmıyür:/Uzun zamandır fark ettiğim bir şey var ki o da hafta içi yaptığım planların hafta sonu hava muhalefeti nedeniyle erteleniyor olması. Hafta içi hava mükemmel, hafta sonu kesin bir yağmur var. : ) Belki de mesai günleri değişmelidir.
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.