Polisliğin altın kuralı nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan egm35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 60
Sayın şeflerimden tecrübeleri deneyimleri ışığında bu mesleğin altın kuralını özellikle öğrenmek istiyorum çünkü gece nöbetleri artık beni mahvetmiş durumda, üstüne birde vatandaşı amiri memuru derken bazen ne yapsam diye düşünürken kendimi çok başka yerlerde buluyorum..

Sayın şeflerimden tecrübeleri deneyimleri ışığında bu mesleğin altın kuralını özellikle öğrenmek istiyorum çünkü gece nöbetleri artık beni mahvetmiş durumda, üstüne birde vatandaşı amiri memuru derken bazen ne yapsam diye düşünürken kendimi çok başka yerlerde buluyorum..
Altın kural kafana yazın kepten,kışın ise bereden başka bir şey takmayacaksın bu meslek böyledir en önemlisi de şudur: ruhsal durumuna katkı verecek eylemler; kitap okumak, tiyatroya gitmek,spor yapmak vs artık nelerden hoşlanıyorsan bunları yapıp kafayı bol bol dağıtacaksın gerisi kendiliğinden gelir zaten...

Altın kural kafana yazın kepten,kışın ise bereden başka bir şey takmayacaksın bu meslek böyledir en önemlisi de şudur: ruhsal durumuna katkı verecek eylemler; kitap okumak, tiyatroya gitmek,spor yapmak vs artık nelerden hoşlanıyorsan bunları yapıp kafayı bol bol dağıtacaksın gerisi kendiliğinden gelir zaten...
Şefim gerekli cevabı vermiş jsjsjsj

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri