Altın kural kafana yazın kepten,kışın ise bereden başka bir şey takmayacaksın bu meslek böyledir en önemlisi de şudur: ruhsal durumuna katkı verecek eylemler; kitap okumak, tiyatroya gitmek,spor yapmak vs artık nelerden hoşlanıyorsan bunları yapıp kafayı bol bol dağıtacaksın gerisi kendiliğinden gelir zaten...Sayın şeflerimden tecrübeleri deneyimleri ışığında bu mesleğin altın kuralını özellikle öğrenmek istiyorum çünkü gece nöbetleri artık beni mahvetmiş durumda, üstüne birde vatandaşı amiri memuru derken bazen ne yapsam diye düşünürken kendimi çok başka yerlerde buluyorum..
Şefim gerekli cevabı vermiş jsjsjsjAltın kural kafana yazın kepten,kışın ise bereden başka bir şey takmayacaksın bu meslek böyledir en önemlisi de şudur: ruhsal durumuna katkı verecek eylemler; kitap okumak, tiyatroya gitmek,spor yapmak vs artık nelerden hoşlanıyorsan bunları yapıp kafayı bol bol dağıtacaksın gerisi kendiliğinden gelir zaten...
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.