• Topluluk etkileşimi, güncel ilanlar, rehber içerikler ve mevzuat bilgileriyle Kamulu, kamu personeli ve adayları için özel olarak tasarlandı.

Bir mesajın bile çok şeyi değiştirebilir.

Giriş Yap  Hızlı Kayıt

Promosyon ihalesi için dualarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devrimatalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 349
Abi la naptın sen la @devrimatalay :)
biz şöyle bir çözüm bulmuştuk tavsiye niteliği taşımıyor ama onu baştan söyleyeyim :) hele fetva niteliği hiç taşımaz :)
dediler ki promosyonun en güzel kullanma tekniği "tasadduk" etmektir.
dedik tasadduk nedir? cahillik işte :) dediler bir nevi sadaka niteliği yer değiştirme :)
sonra dedik tamam yapalım :) Allah affetsin ben bana yatan promosyonu arkadaşıma havale ettim, arkadaşımda kendisine yatan promosyonu bana havale etti :) bu şekilde temizlemiş olduk ya da temizlendiğini sandık :)

Adalet Bakanlığı mı?
Aynıyız.
Beklentim 100bin liranın altı
siz sanırım topu yapıyorsunuz promosyonu bakanlık olarak yani her kurum kendisi yapmıyor milli eğitim gibi
Evet bakanlık olarak yapılıyor ve maalesef sesimizi hiç bir şekilde yükseltemiyoruz. yani tam olarak şöyle 1200 öğretmeni olan bir müdürlük bankadan 38 bin almışken geçen dönem, resmi rakamı bilmiyorum ama tahminen 150.000 personel vardır diye tahmin ediyorum 25 bin verildi. ve işin mide bulandırıcı başka boyutu da şu ki sadece vakıfbank adında iğrenç ötesi bir banka girdi ihaleye kendi çaldı kendi oynadı :)
bir çiçekle bahar gelmez tabi ki ama ben tepkimi koyuyorum, maaş yattığı an anında hepsini başka bankaya taşıyorum.

Evet bakanlık olarak yapılıyor ve maalesef sesimizi hiç bir şekilde yükseltemiyoruz. yani tam olarak şöyle 1200 öğretmeni olan bir müdürlük bankadan 38 bin almışken geçen dönem, resmi rakamı bilmiyorum ama tahminen 150.000 personel vardır diye tahmin ediyorum 25 bin verildi. ve işin mide bulandırıcı başka boyutu da şu ki sadece vakıfbank adında iğrenç ötesi bir banka girdi ihaleye kendi çaldı kendi oynadı :)
bir çiçekle bahar gelmez tabi ki ama ben tepkimi koyuyorum, maaş yattığı an anında hepsini başka bankaya taşıyorum.
Aynısını ben de yapıyorum

şu an zaten türkiye genelinde verilen rakamlar bunlar banka yetkilisine sordum diğer banka cekilmeseydi kaca kadar cıkacaktınız diye 80 bine kadar cıkacaktık dedi yani kardan zarardayız
Hocam türkiye geleni verilen rakamlar kısmına katılmıyorum şimdi 980 personelli ilçe meb bu parayı alıyoras 2500 personelli bir başka ilçenin bu parayı alması mantıksız matematiğe ters bir durum :)

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
838
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri