Hocam heycanlandık iki de bir F5 yapıyorum 

he aynı yattıpeki aynı meblağmı yattı promosyon olarak diyelim sen 69 altın arkadaşın 73 altı aradaki 4 bin lira ne olacak
siz sanırım topu yapıyorsunuz promosyonu bakanlık olarak yani her kurum kendisi yapmıyor milli eğitim gibiEkim veya kasımZülümet bakanlığı bizimkisi
namı diğer adaletin olmadığı tek bakanlık
![]()
Adalet Bakanlığı mı?Ekim veya kasımZülümet bakanlığı bizimkisi
namı diğer adaletin olmadığı tek bakanlık
![]()
Adalet Bakanlığı mı?
Aynıyız.
Beklentim 100bin liranın altı
Evet bakanlık olarak yapılıyor ve maalesef sesimizi hiç bir şekilde yükseltemiyoruz. yani tam olarak şöyle 1200 öğretmeni olan bir müdürlük bankadan 38 bin almışken geçen dönem, resmi rakamı bilmiyorum ama tahminen 150.000 personel vardır diye tahmin ediyorum 25 bin verildi. ve işin mide bulandırıcı başka boyutu da şu ki sadece vakıfbank adında iğrenç ötesi bir banka girdi ihaleye kendi çaldı kendi oynadısiz sanırım topu yapıyorsunuz promosyonu bakanlık olarak yani her kurum kendisi yapmıyor milli eğitim gibi
Aynısını ben de yapıyorumEvet bakanlık olarak yapılıyor ve maalesef sesimizi hiç bir şekilde yükseltemiyoruz. yani tam olarak şöyle 1200 öğretmeni olan bir müdürlük bankadan 38 bin almışken geçen dönem, resmi rakamı bilmiyorum ama tahminen 150.000 personel vardır diye tahmin ediyorum 25 bin verildi. ve işin mide bulandırıcı başka boyutu da şu ki sadece vakıfbank adında iğrenç ötesi bir banka girdi ihaleye kendi çaldı kendi oynadı
bir çiçekle bahar gelmez tabi ki ama ben tepkimi koyuyorum, maaş yattığı an anında hepsini başka bankaya taşıyorum.
Hayırlı olsun personel sayınıza göre oldukça iyi bir rakam.72 bin halk bankası aldı
şu an zaten türkiye genelinde verilen rakamlar bunlar banka yetkilisine sordum diğer banka cekilmeseydi kaca kadar cıkacaktınız diye 80 bine kadar cıkacaktık dedi yani kardan zarardayızHayırlı olsun personel sayınıza göre oldukça iyi bir rakam.
Hocam türkiye geleni verilen rakamlar kısmına katılmıyorum şimdi 980 personelli ilçe meb bu parayı alıyoras 2500 personelli bir başka ilçenin bu parayı alması mantıksız matematiğe ters bir durumşu an zaten türkiye genelinde verilen rakamlar bunlar banka yetkilisine sordum diğer banka cekilmeseydi kaca kadar cıkacaktınız diye 80 bine kadar cıkacaktık dedi yani kardan zarardayız
oda en fazla 82 bilemedin 83 alır su an rekor yanılmıyorsam 84 olması lazımHocam türkiye geleni verilen rakamlar kısmına katılmıyorum şimdi 980 personelli ilçe meb bu parayı alıyoras 2500 personelli bir başka ilçenin bu parayı alması mantıksız matematiğe ters bir durum![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.