saat14 te ihale watsap gurubunda an be an durumu paylasırlar bende sizle paylaşırım ama sitede göremezsiniz cünkü tembih ettim yayınlamayın alacaklılar filan görmesin dedimAllah kabul etsin abi, ihalede son durum nedir?
saat14 te ihale watsap gurubunda an be an durumu paylasırlar bende sizle paylaşırım ama sitede göremezsiniz cünkü tembih ettim yayınlamayın alacaklılar filan görmesin dedimAllah kabul etsin abi, ihalede son durum nedir?
İnsanlar servet harcıyorlar ulaşabilmek için ben böylesini görmedim.arkadaşlar şu an bu satırları yazarken gözyaşlarım klavyeye akıyor. Tüylerim diken diken olmuş durumda . Az önce müdür bey odasına cağırdı devrim bey dedi senin durumun malum bütün kurum olarak durumuna cok üzülüyoruz aramızda arabası olmayan tek kişi sensin hepimiz trilyonluk arabalarla işe gidip gelirken sen külüstür bir bisiklet ile gidip geliyorsun bu hem arkadaslığa hem de insafa sığmaz diye düşündük onun icin alacağımız promosyonların hepsini sana vermeye karar verdik dedi . O an gözlerimden iki damla yaş döküldü müdürle birbirimize sarıldık arkadaslar zor teselli etti beni neyse ben devam edemiyeceğim yüzümü yıkayıp geleyim ağladığım belli olmasın
ne yapalım idare edecem artık yetmez ama evetBence yine kurtarmaz. Aslında senin parayla bir işin yok, bu açık. : )
daha acılıs bu ihale devam ediyor is bankası 33 bin olduyıllık mı abi bu
3 yıllık 920 personelabi yıllık mı 3 yıllık mı bu teklifler kaç personel var ?
çok az protesto edin3 yıllık 920 personel
ziyaaa
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.