Promosyon ihalesi için dualarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devrimatalay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 349
arkadaşlar şu an bu satırları yazarken gözyaşlarım klavyeye akıyor. Tüylerim diken diken olmuş durumda . Az önce müdür bey odasına cağırdı devrim bey dedi senin durumun malum bütün kurum olarak durumuna cok üzülüyoruz aramızda arabası olmayan tek kişi sensin hepimiz trilyonluk arabalarla işe gidip gelirken sen külüstür bir bisiklet ile gidip geliyorsun bu hem arkadaslığa hem de insafa sığmaz diye düşündük onun icin alacağımız promosyonların hepsini sana vermeye karar verdik dedi . O an gözlerimden iki damla yaş döküldü müdürle birbirimize sarıldık arkadaslar zor teselli etti beni neyse ben devam edemiyeceğim yüzümü yıkayıp geleyim ağladığım belli olmasın

arkadaşlar şu an bu satırları yazarken gözyaşlarım klavyeye akıyor. Tüylerim diken diken olmuş durumda . Az önce müdür bey odasına cağırdı devrim bey dedi senin durumun malum bütün kurum olarak durumuna cok üzülüyoruz aramızda arabası olmayan tek kişi sensin hepimiz trilyonluk arabalarla işe gidip gelirken sen külüstür bir bisiklet ile gidip geliyorsun bu hem arkadaslığa hem de insafa sığmaz diye düşündük onun icin alacağımız promosyonların hepsini sana vermeye karar verdik dedi . O an gözlerimden iki damla yaş döküldü müdürle birbirimize sarıldık arkadaslar zor teselli etti beni neyse ben devam edemiyeceğim yüzümü yıkayıp geleyim ağladığım belli olmasın
İnsanlar servet harcıyorlar ulaşabilmek için ben böylesini görmedim.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
839
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri