arkadaşlar inanın bu zenginlik başa bela. Fakirler biz zenginleri çok mutlu sürekli kakara kikiri eğlenen bir eli yağda bir eli bağda istedikleri seylere sahip olan kişiler olarak görüyor. Tamam öyle olabilir ama işin girseler öyle olmadığını anlayacaklar. İnanan iyi ki zengin değiliz diye dua edecekler. Kolay mı binlerce işci ile uğrasmak, yüzlerce fabrika iş yeri şube bunların işlemleri kolay mı bunlar özel hayatım kalmadı . Gecen 2 ceo yu işten çıkardım koskoca adamlar çocuk gibi ağladılar .Devrim bey çoluk cocuğumuz ac kalır kredi borcumuz var diye yalvardılar inanın icim parcalandı ama iş hayatı duygusallığa yer vermiyor . Ama o kadar vicdansız değilim bu sabah evlerine 2 makarna 1 tane 1 litrelik yağ 500 gram zeytin 1 tane yarım kilo peyaz peynir 1er paket bakliyat olan koli gönderdim çoluk cocuk yesinler diye ama onlar ne yapmış devrim beye söyleyin bu koliyi alsın .......... demişler acımayacan bu fakirlere . Az kalsın unutuyordum memur zammı ne oldu arkadaslar yüzde 10 alabilirmiyiz sizce