Anket Son maaş zammından memnun musunuz?

2025 Ocak zammından memnun musunuz?

• Evet

Oy: 1 5.9%
  • Hayır

Oy: 16 94.1%

aslında ot gibi yaşasak bankalarla işimiz olmasa sadece karın doyuracak kadar para harcasak tv ısığını kullanıp elektrik yakmasak battaniyeler ile ısınsak akıllı telefon yerine tuşlu telefon kullansak onu da caldırıp kapatsak bir yemeği ısıtıp ısıtıp 5 gün yesek maaşımız cok ta fena değil

aslında ot gibi yaşasak bankalarla işimiz olmasa sadece karın doyuracak kadar para harcasak tv ısığını kullanıp elektrik yakmasak battaniyeler ile ısınsak akıllı telefon yerine tuşlu telefon kullansak onu da caldırıp kapatsak bir yemeği ısıtıp ısıtıp 5 gün yesek maaşımız cok ta fena değil
Beni anlatmışsın hocam sadece telefonu tutturamamışsın .d.d.d

hak ettiğimiz oran %43,96 iken aldığımız orana bakıldığında komik geriyor daha komiği sarı sendika memura tatile çıkabilecek artış bile alamamışken üyelerine boş valiz dağıtıyor biz valizi verdik tatili de siz halledersiniz der gibi dalga geçiyorlar ancak maalesef sırf boş valiz uğruna yeni üye olanlarda var

baya zenginsin desene D.D.D.D
senden beterleri de var aynı dairede calıstığım bir arkadas vardı cimrilikte profesördü kendisi bir gün tesadüfen sabah aynı lokantaya corba icmeye gittik corbamızı içtik hesabı ödeyeceğiz kasaya geldik arkadas kendi ücretini ödedi ben kart uzattım adam hocam pos cihazı arızalı dedi arkadas burdan al dedi ben şok kendi kendime ulan bir de cocuğa cimri diyoruz vala utandırdı beni helal olsun dedim gözlerim doldu tabi bu dediğim olay 8 senelik bir olay neyse ayın 15 i oldu öğleden sonra bu arkadas yanıma geldi devrim dedi parayı verecekmisin ne parası dedim lokantada corbanın parasını ödedim ya dedi adam corba parasını meğerse borc olarak vermiş şimdi bazı arkadaslar ne yapsaydı mecbur mu senin yemek paranı vermeye diyebilir mecbur değil ama bir corba parası da istenmez be kardesim ben kendim teklif etsem sen ver ben sonra veririm desem bile ne sacmalıyorsun oğlum altı üstü bir corba baska zaman da sen bana ısmarlarsın lafı bile olmaz demesi lazım

boş valz deyip geçme hocam kac para biliyormusun bir valiz
hak ettiğimiz oran %43,96 iken aldığımız orana bakıldığında komik geriyor daha komiği sarı sendika memura tatile çıkabilecek artış bile alamamışken üyelerine boş valiz dağıtıyor biz valizi verdik tatili de siz halledersiniz der gibi dalga geçiyorlar ancak maalesef sırf boş valiz uğruna yeni üye olanlarda var

Henüz bir zam almadık çünkü sendika sözleşmesinin imzalanmasını bekliyoruz. Umulan odur ki gerçekten dişe dokunur bir artış olması. ( 4857liyim ben )

Allah razı olsun aynı arkadasın bir özelliği vardı her sabah bir tane pohaca alırdı odaya 6 kisiydik millete dil ucuyla buyrun derdi bir gün dedim arkadaslar yarın sabah gene teklif ederse hepimiz kalkıp ucundan biraz alıyoruz kalmasın dedim ertesi gün bu gene dedi arkadaslar yiyen var mı hepimiz kaldık sağol kardes dedik biraz aldık cocuğa kalmadı cocuk o günden sonra pohaca filan getirmedi odaya
15'ini beklemiş adam daha ne yapsın.. :D

Allah razı olsun aynı arkadasın bir özelliği vardı her sabah bir tane pohaca alırdı odaya 6 kisiydik millete dil ucuyla buyrun derdi bir gün dedim arkadaslar yarın sabah gene teklif ederse hepimiz kalkıp ucundan biraz alıyoruz kalmasın dedim ertesi gün bu gene dedi arkadaslar yiyen var mı hepimiz kaldık sağol kardes dedik biraz aldık cocuğa kalmadı cocuk o günden sonra pohaca filan getirmedi odaya
işin asıl ilginc olanı neydi biliyormusunuz normal sen ben olsak öyle bir durumda gider yeniden alırız aç kalmayım diye diye (mesala ben her zaman 1 fazla alırım belki sinek konar ac kalırım diye ) çocuk almadı öğlene kadar ac bekledi ha simdi sende öyle olsaydın bugün icraya düşmezdin cocuğa diyeceğine önce kendi haline bak diyebilir arkadaslar inan öyle olmaktan sa icraya düşmeyi tercih ederim tamam tutumluluk ayrı bise yerinde harcamak güzel bise ama o kadar da değil

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri