Teselya ★
Yetkili
Ankara'daki şu konak muhabbetini bir türlü anlamadım. Kadınlar için de var mı ki bir araştırayım
Evet var Hamamönünde yapıyor onlardaAnkara'daki şu konak muhabbetini bir türlü anlamadım. Kadınlar için de var mı ki bir araştırayım
Senin enerjini kahven .Benim enerjim bunlar veriyorSaniyesinde kapattımbende ki müzükler gayet iyi türküler de güzel,sağol ama sen de çok dinleme bunları dertlenürsün
![]()
Onu gördüm sanırım, hoşuma gitmedi formatlarıEvet var Hamamönünde yapıyor onlarda
Çaycımız Abi . Boş kaldıkça ortama renk katıyor2.18'de elinde tepsi olan abinin amacı/görevi ne ki ev o şey tepsi mi acaba
MümkündürSenin enerjini kahven .Benim enerjim bunlar veriyor
O tepsi bir çay tepsisi yani. Enstruman falan mı diye düşündüm bir an. Konuya ne kadar uzak olduğum buradan belli sanırımÇaycımız Abi . Boş kaldıkça ortama renk katıyor![]()
Evet Biraz Acemice ve Çok uygun bi ortam olmamış. Ankaralı bi Bayan arkadaş el atarsa daha güzel olur diye düşünüyorumOnu gördüm sanırım, hoşuma gitmedi formatları
Ahahah Sen çok yaşa koptum burdaO tepsi bir çay tepsisi yani. Enstruman falan mı diye düşündüm bir an. Konuya ne kadar uzak olduğum buradan belli sanırım![]()
Yasuo Daha önce izlemedim deme .Sıra Gecesi demeyelimde Ankara pavyonlarıyla Ünlü bi şehir .Oralara Takılmak istemeyenler böyle muhabbet geceleri yapıyorlar .Bayanlardan VE Alkolden uzakE4kekler böyle sıra gecesi mi yapmış oluyor![]()
Anladım da izlemedim böylesini,ankaranın olayını bilirim de ilgimi çekmeyen şeyler,ben bağlamamı tıngırdatırım bilebilememYasuo Daha önce izlemedim deme .Sıra Gecesi demeyelimde Ankara pavyonlarıyla Ünlü bi şehir .Oralara Takılmak istemeyenler böyle muhabbet geceleri yapıyorlar .Bayanlardan VE Alkolden uzak![]()
vayyy bağlamada çalıyoruz yaniAnladım da izlemedim böylesini,ankaranın olayını bilirim de ilgimi çekmeyen şeyler,ben bağlamamı tıngırdatırım bilebilemem![]()
Bir miktarvayyy bağlamada çalıyoruz yani
At şurayada bi dinleyelimBir miktar![]()
Ses kaydı Olarakta atabilirsinNayrrr naslaakendime çalıyorum
![]()
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.