ne zaman acayım peki simdi mi yoksa ikraz basvurusunda bulunacağım zaman mıBu konuyu maaş bankanızda yeni hesap açarak riske atmamış olursunuz. Tavsiyemiz yeni hesap açmanız![]()
ne zaman acayım peki simdi mi yoksa ikraz basvurusunda bulunacağım zaman mıBu konuyu maaş bankanızda yeni hesap açarak riske atmamış olursunuz. Tavsiyemiz yeni hesap açmanız![]()
e vatandas portalından bakabilirsinizİcrada 2 dosyam vardı gidip ben de bunların durumuna bir bakayım nolmuş
Hesaba bloke konduktan sonra her işlem bloklanmış oluyor. Hesabınızın her türlü işlemi duruyor. (hesaba para girişleri değil)benim anladığım şu diyelim avukat bankaya yazı gönderdi bu kişinin hesabına haciz ya da bloke koyun dedi yazının banka sistemine düştüğün an o kisinin bankadaki hesabında para varsa o paraya bloke konulur 1 gün sonra para girişi olsa bile konulamaz
Konu tamda böyle, bloklanmış hesaptaki paraya dokunamıyorsunuz ama gelenle işlem yapabiliyorsunuz.benim anladığım şu diyelim avukat bankaya yazı gönderdi bu kişinin hesabına haciz ya da bloke koyun dedi yazının banka sistemine düştüğün an o kisinin bankadaki hesabında para varsa o paraya bloke konulur 1 gün sonra para girişi olsa bile konulamaz
hocam halk bankasına icra borcum vardı icra dairesi bütün bankalara yazı gönderdi bu kişinin hesaplarına bloke koyun diye ziraat bankası o an hesabımda bulunan 13.2 tl ye bloke koydu sadece sonra hesabı kullanmaya devam ettimHesaba bloke konduktan sonra her işlem bloklanmış oluyor. Hesabınızın her türlü işlemi duruyor. (hesaba para girişleri değil)
Yatırım tavsiyesidir.Bu blokeler anlık 24 saatlik hesapta o an ne kadar miktar varsa hepsine el konulur. diğer gün bloke kalkar. icralık olduğunuz banka dışında 100 bin dahi para gelse kullanabilir çekebilirsiniz. Bu blokeleri arada bi atıyorlar hesaplarda para bırakmamaya özen gösterin. Kart kullanmanız gerektiği durumlar dada elektronik cüzdan papara ve kartını kullanabilirsiniz
2 Yıllık Yatırım Tecrübelerle SabittirYatırım tavsiyesidir.![]()
Ayrıca Ek Hesaplarınızı Her zaman eksi 100 tl gibi ufak rakamlarla bıraktığınız sürece bloke konulamaz ve işlemlerinizi bu hesaplardan yapmaya devam edebilirsiniz. Diğer bi husus ise ek hesaplarınızı tam olarak ödemeyin tam ödeme yaptığınız durumlarda ise ek hesabınız yada kredi kartınız kapatılabilirhocam halk bankasına icra borcum vardı icra dairesi bütün bankalara yazı gönderdi bu kişinin hesaplarına bloke koyun diye ziraat bankası o an hesabımda bulunan 13.2 tl ye bloke koydu sadece sonra hesabı kullanmaya devam ettim
Kamu personeli ve adaylarının buluşma noktası! Türkiye'nin Kamu Personeli Forumu, Memurlar, İşçiler, KPSS, EKPSS ve daha fazlası...
Bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı, kamunun dijital güç merkezi!
Kamulu, 5651 sayılı Kanun kapsamında hizmet vermektedir ve kullanıcı içeriklerinden sorumlu değildir.
Hukuka aykırı içerikleri bildirmek için lütfen bizimle iletişime geçin.