1381 engelli öğretmen ataması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah Hoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 286
Sizin tc ile gireceğiniz bir ekran olacak Milli Eğitim sayfasında oradan adım adım ilerleyeceksiniz. Bu forum üzerinden herkese yardımcı olacağım

raporum süreklide o yüzden ilçe sağlığa kaydetmeleri için dilekçe everdim de hocam yetişmezse öyle yaparım

hocam yinede yüklenmesi için bugün dilekçe verdim bir sorun olur mu yüklerken

düzenlendi.
E devlete yüklense sağlık raporum tc kimlik sayfasıyla yükleyeceğimiz sayfa çıkacak mı çıkmayacak mı benim karıştı yoksa ikisi de mi çıkacak ne yapmam lazım

E devlete yüklense sağlık raporum tc kimlik sayfasıyla yükleyeceğimiz sayfa çıkacak mı çıkmayacak mı benim karıştı yoksa ikisi de mi çıkacak ne yapmam lazım
raporunuz e imzalı değilse e devlete yükleyemezler hocam , mebin kılavuzunda e-rapor sisteminde sorgulanacak yazıyor eğer orada doğrulanırsa sorun yok sizde test edebilirsiniz erapor.saglik.gov.tr adresinden

yani her iki şekilde bir problem olmuyor değili mi hocam bir sıkıntı çıkmaz yani hocam asıl demek istediğim şey şu raporum e devlette gözükse bende tc kimlik sayfası çıkmıyor mu her iki şekilde de sorun olmuyor değil mi hocam sistemde ikiside birbiri ile çakışma olmaz değilim hocam yani kısacası benim ön başvuruda sıkıntı olmaz değil mi hocam

hocam benim raporumu e devlete işleyemiyorlar.raporu 2016 da almıştım. ön başvuru da ve başvuru da sıkıntı olur mu hem e devlette hem de e rapor da gözükmediği için siz beni yönlendirirseniz sevinirim atandıktan sonra raporu yenilemeyi düşünüyorum yada başvurulardan önce yenilesem mi acaba sizin fikriniz nedir

düzenlendi.
hocam benim raporumu e devlete işleyemiyorlar.raporu 2016 da almıştım. ön başvuru da ve başvuru da sıkıntı olur mu hem e devlette hem de e rapor da gözükmediği için siz beni yönlendirirseniz sevinirim atandıktan sonra raporu yenilemeyi düşünüyorum yada başvurulardan önce yenilesem mi acaba sizin fikriniz nedir
Merak etmeyin sıkıntı olmaz. Ailenize ile iletişim halindeyim.

Öne Çıkan Konular

Popüler Konular

Yeni Kaynaklar

• Scribus
    Scribus
    Açık kaynak masaüstü yayıncılık programı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Inkscape
    Inkscape
    Inkscape güçlü ve ücretsiz bir vektörel çizim aracıdır.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GIMP (GNU Image Manipulation Program)
    GNU Tasarısı dahilinde geliştirilen piksel tabanlı özgür ve ücretsiz bir görüntü işleme yazılımı.
    • Nedim
    • Güncelleme:
  • Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Adobe Acrobat Reader Enterprise
    Ücretsiz PDF görüntüleyici.
    • Tamer
    • Güncelleme:
  • Java Runtime Environment
    Java Runtime Environment
    Masaüstü uygulamalarını çalıştırmak için Java.
    • Tamer
    • Güncelleme:

İstatistikler

Konular
843
Kullanıcılar
743
Son Üye
Nur Şen

Geri